пароль
помнить
uk [ru]

Пережити нам би вибори


Пережити нам би вибори
Багато людей дивуються, чому наше керівництво не виконує так звані кабальні умови Мінського договору згідно з якими має бути створена так звана буферна зона. Разом з тим наші війська героїчно воюють і не здають ні донецький аеропорт ні інші позиції, за які вони би мали відійти. Пояснення досить просте: наші можновладці просто тягнуть до виборівlaie_48 Таке непопулярне рішення обовязково дасть мінус рейтингу нашого президента.
 
А так останній місяць всі притворились якимись добрими котами, хоча їм це вдається дуже тяжко, чого варті скандали з прокурором та його заступниками. А після виборів все піде більш гладко, депутати розраховують сидіти там 5 років. А тому варто очікувати, (можете думати по іншому) здачі багатьох позицій в зоні АТО, відходу за так звані буферні зони, що очевидно, адже навіть президент говорить про це. Та це не найгірше що нас може чекати після виборів.
 
Цілком можливе формування всяких "коаліційних урядів" і повернення до влади таких людей як Хорошковський та Тігіпко і їх команда, а також негласна амністія всім злочинцям режиму Януковича. Це досить легко провернути: якийсь там Печерський чи Святошинський суди(чого варті тільки ці фарисейські назви) прийме рішення про закриття справ проти багатьох людей які зараз у вигнанні і вони юридично стануть невинними. Потім завдяки таким чудовим та перевіреним прокурорам та їх заступникам як у нас, справи підуть в багаторічну тяганину з одного суду до іншого, що ми могли вже не раз спостерігати, наприклад у ситуації з поверненням Піскуна в часи Ющенка.
 
У ще більш негативному варіанті ми отримаємо сухопутний коридор у Крим для цих донбаських терористичних утворень, а фактично для Росії.
 
В результаті  вийде що українці на Майдані вмирали за нову Україну а вона залишилася такою як була, правда в обрізаному вигляді. В мене також не було ілюзій про можливі територіальні втрати, але хоча б свято вірив що та Україна буде без влади олігархів. В результаті і олігархи залишились і Україна зменшилась.
 
Пересічний виборець вже через тиждень почне лити лайно на нову владу, я це спостерігав через місяць після того як обрали Порошенка. Причиною цьому було, що вливання в агітацію та пропаганду після виборів трішки зменшились і люди почали обєктивно мислити. Зараз пішла масова істерія, за провладний блок агітують навіть у церквах, чого раніше не помічав.
 
Та після виборів марно буде щось там обурюватись, вам помахають ручкою чи чимось іншим, а через кілька років знову включать пропаганду і люди знову оберуть те що потрібно
© Андрій Мронюк [16.10.2014] | Просмотров: 1611

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/24

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить