для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про мізки та передвиборчу агітацію.


Про мізки та передвиборчу агітацію.
   Жив-був колись чудовий письменник Віктор Курочкін. Його шедевр, світла, чесна та болісна книга- "На войне как на войне". Рекомендую прочитати, хто не читав. А згадав я цього великого автора сьогодні, слухаючи рекламу "Опозиційного блоку". В лапках я написав цю назву тому, що можна було, скажімо, просто московським назватися, або, там, "Єдіноросійським". А який зв’язок між прекрасним письменником-фронтовиком та "пацанськім сходняком", який раптом попер у політику? Зв’язок є, причому, досить комічний.
 
   Є такий епізод у книжці Курочкіна. Батарея самоходних гармат зупинилася на ночівлю в селі, офіцери зібралися в одній хаті, хазяйка їм варить картоплю. А її діти бешкетують на печі.І такий приблизно діалог:
 
- Тихше ви там, бісові діти! Хто вас тільки таких наробив?!
- А чиї це діти (хтось із офіцерів питає)?
- Та мої ж...
 
   У колишніх регіоналів усе приблизно так само. "Ще п’ять років недолугого правління наша країна не витримає!!!"- "А хто ж п’ять років до цього уряду недолуго керував?"- "Та ми ж"...
 
   Дивишся передвиборчу рекламу по телевізору, слухаєш по радіо, бачиш її обабіч доріг, та дивуєшся ницості та безстидству деяких "нароодних обранців".
 
   Ось великий енергетик пан Бойко обіцяє пенсії. А з ними, з пенсіями, усе й так було б трохи краще, якби не купував пан Бойко беушні нафтодобувні платформи за такі гроші, ніби оті платформи геть усі позолочені. Чи ще один герой, колишній міністр інфраструктури, пан Колєсніков, або, зрозуміліше, Боря Прохюндай. Цей так тирив, що навіть "батю" завидки брали. То "Хюндаї", то Євро-2012... От же масть поперла людині! Давайте ще його виберемо, а там- і в уряд. Цей підвищить! Як і Бойко.
 
   А онде й отой, "сильний", вигулькнув, повійка. Лизун. Улюбленець не надто молодих жіночок. Їм і невтямки, що чмо й мачо- різні речі. І де ж, до речі, він знову собі "сильну Україну" набрав? Ту, що раніше була, він же, разом із тельбухами, під Овоча підклав, до регіоналів. А послухати його- одне задоволення: "З самого початку конфлікту я казав, що країні потрібен мир". І так далі. А бодай ти обісралося прилюдно! Ми усі, значить, за війну? А хто бандюкам співав: "Патєрпітє, чєрєз два мєсяца в Расіє будєм"? Що, не казав? Із пам’яттю хєрово? А із здоров’ям, значить, харашо, козляра? Ну, це поки що, у Шуфрича розпитай, як воно, триндіти не в тему.
 
   Нє, що не кажіть, а мізків у ригів не було, нема й не буде. Тільки ганглії надглоткові. Самі подивіться: "Ми далжни услишать промишлєнниє регіони". Услишать? Та будь ласка! Із задоволенням вислухаємо, що нам каже промислова Дніпропетровщина, Запоріжжя. Харків вислухаємо. Та й Київ по промисловості теж задніх не пасе. Миколаївських корабелів послухаємо... А, не тих слухаємо? Це ви так замаскували своє "Услиштє Дамбас!". Ну, звиняйте, вже наслухалися- до гикавки. Тепер, нешановні ви наші, слухайте ви. Не думаю, що почуєте ви щось приємне. Ви- злодійкувата п’ята колона. Ви- зрадники. Ви- не українці. Я- українець. Президент, прем’єр- українці. Колега мій, з роботи, що воює з тими, кого саме ви на нашу землю покликали- українець. Коломойський, Джамілєв- і вони українці. А ви- ні. Ви- "батіні", а разом з ним- і путінські лизуни. Рагулі, жадібні, ниці й тупі.
 
   Ви, разом із колегами- комуністами, спите й бачите, коли Цар Володимир Красне Х"йлишко дасть вам ярлик- і будете ви грабувати Україну, своєму Цареві його долю відслинюючи. Але цього не буде. Ніколи. Вам тут не княжити, та й гебешному (гебучому?) Вовочці недовго царювати.
 
   Так що сидіть тихіше. Повірте, тільки таке тихе сидіння й є гарантією вашого більш-менш спокійного життя. Не депутатство. Не участь у московських та промосковських збіговиськах. Запам’ятайте: без вас Україна житиме, ще краще, ніж з вами. А ви без України- ніхто. Просто жменька зрадників. І Путлєрові ви, за великим рахунком, не потрібні. Так що думайте, якщо є чим. Часу у вас вже небагато.
© Саня электрик [13.10.2014] | Просмотров: 5900

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.8/39

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook