для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Незаконність президентських законів від 16 вересня.


Незаконність президентських законів від 16 вересня.

Закон про Регламент Верховної Ради передбачає два види голосування: таємне та відкрите.
Таємне голосування здійснюється виключно шляхом вкидання бюллетенів.
Відкрите голосування може відбуватися шляхом використання системи Рада; або, якщо система Рада не працює, шляхом підняття рук.
Голосування по президентських законах 16 вересня було відкритим, здійснювалися шляхом використання системи Рада, але при цьому відбувалося грубе порушення. Закон про Регламент вимагає: "Результати голосування фіксуються поіменно, в тому числі з можливим роздрукуванням результатів голосування кожного народного депутата. На вимогу народних депутатів результати голосування можуть висвітлюватися на інформаційному табло електронної системи в залі засідань по депутатських фракціях (депутатських групах)"
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1861-17/page2
Але електронне табло системи Рада під час голосування було потушено, процес поіменного голосування не відображався, а результати відкритого поіменного голосування не були висвітлені та опубліковані.
Отже 16 вересня під час голосування президентських законів про "Про особливий порядок місцевого самоврядування" та "про недопущення переслідування та покарання" законної процедури не було дотримано, екран системи Рада був потушений і те, хто і як проголосував, було приховано. Відтак якщо президент не накладе вето на ці закони, які проголосовані у антизаконній спосіб, відбудеться фальсифікація прийняття законів.
© 67viktor [17.09.2014] | Просмотров: 2560

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/30

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook