для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ротація, або святе місце пустим не буває


Ротація, або святе місце пустим не буває
З А К О Н   У К Р А Ї Н И
Про боротьбу з тероризмом
 
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
 
боротьба з  тероризмом   -   діяльність   щодо   запобігання,
виявлення,   припинення,   мінімізації   наслідків   терористичної
діяльності;

Відповідно Антитерористична операція, це комплекс заходів по припиненню терористичної діяльності.
 
Що ж таке "припинення вогню" і так зване перемир'я - це ПРИПИНЕННЯ виконання комплексу заходів, тобто на окупованій території комплекс заходів по припиненню терористичної діяльності не ведеться. Це порушує вимоги КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, а саме:
 
Розділ І
ЗАГАЛЬНІ ЗАСАДИ
 
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
 
Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

Хто по КОНСТИТУЦІЇ має забезпечувати дотримання КОНСТИТУЦІЙНИХ норм в Україні? Дивимось:
 
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
 
Розділ V
ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ
 
Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.
 
Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

Висновок очевидний - Президент не має права припиняти проведення Антитерористичної операції, бо її припинення призводить до того, що на окупованій терористами території права і свободи громадян не дотримуються, більше того, на тих територіях не тільки відсутні права і свободи, але й є пряма загроза їх життю і здоров'ю, а це суперечить Розділу І КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
 
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Більше того, Порошенко позбавляє права на безпеку життя військовослужбовців, які теж є громадянами України, бо військовослужбовці не можуть відкривати вогонь по розгорнутим в бойове положення артилерійським системам, які в свою чергу можуть безперешкодно відкрити вогонь по наших солдатах, військовослужбовці не можуть нанести превентивний удар по скупченням терористів, по їх складах з боєзапасами і військовій техніці, а терористи та їх зброя за визначенням несуть загрозу життю як цивільним громадянам, так і військовослужбовцям.
 
Минулого разу в цьому ІМХО було ось таке:
 
Порошенко порушує КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ, при чому це порушення тягне за собою тяжкі наслідки, ця його протиправна діяльність має бути припинена негайно.

хочу принести вибачення, і сказати що я був не правий, надто радикальні висновки як для якихось Святих сусліків, це безперечно.
 
Тому хочу змінити резюме, отже:
 
Всі ми знаємо за що (по офіційній версії) відсиділа Юля - за перевищення повноважень, тому хочу спитати, як ви вважаєте, чи не перевищив свої повноваження Порошенко, адже КОНСТИТУЦІЯ ніби то ж не дає йому права на припинення дій по захисту суверенітету і територіальній цілісності України.
 
Як ви вважаєте, є у Пєті шанс через 2-5 років сісти за перевищення повноважень, чи все ж таки у нього є право одноосібно приймати рішення, які суперечать КОНСТИТУЦІЇ України?
© Святиє суслікі! [12.09.2014] | Просмотров: 1944

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/26

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook