пароль
помнить
uk [ru]

Не купуй російське! SVEN


Не купуй російське! SVEN
Поки в Україні триває війна, Росія продовжує агресивний наступ. І не тільки в зоні АТО. Атака ведеться по всій території України ще й російськими торговельними марками. Красиві маски, які вдягають виробники російських товарів на свої бренди - давно не новина. Але доки можна терпіти цей маскарад?
Бойкот російським товарам українці оголосили теж давно. Як виявилося, російських товарів, закладів, мереж і послуг у нас дуже багато — від автозаправок і кафе до чаю і кави. Але деякі російські торгові марки… ховаються під іноземними назвами і видають себе за крутий і розкручений закордонний бренд.
Що вам говорить назва SVEN? Якісна фінська техніка? Хороша звукова апаратура? Чорта з два — під цією назвою криється РОСІЙСЬКИЙ бренд, який завозить товари з Китаю і продає їх під власною назвою — SVEN. Цікавий ребус, правда? Але нам він під силу. Зараз ми легко можемо сказати ''Геть російське з України!'' Нехай радіють своїм санкціям і самі споживають свої товари. Підтримують вітчизняного виробника, так би мовити.
Отже, СВЕН — це товари-непотріб від фашистського окупанта — нашої ''доброї'' сусідки Росії. Не купуйте це лайно! Досить підтримувати ворожого виробника! Не знаю, як вас, а мене жодні суперзнижки та мегаакції не змусять купити РОСІЙСЬКЕ ГІВНО — єдиний продукт, який може ''видати'' держава-агресор.
Історія цього говнобренду триває давно. їхні прозорливі маркетологи і розумні піарники створили легенду, буцім SVEN — це торговельна марка з Фінляндії. І ''фінські'' товари вони як великі благодійники і реалізують. Теж по великому блату. Без величезних націнок і т. д. Насправді все це — красива брехня! СВЕН — РОСІЙСЬКИЙ ''бренд'' із закосом під фінську оригінальну техніку й акустику. У Фінляндії і не чули такої назви. А розкрилася брехня просто — офіційного сайту марки фінською мовою немає. Просто не існує. Тому сто разів подумайте, перш ніж навіть ПОДУМАТИ про придбання речей під торговельною маркою SVEN. Не ведіться на красиву упаковку. На казочки про фінську якість. На дезінформацію і брехню ворожої іноземної окупаційної держави-загарбника. Загарбника всього українського. Хоча їм до обдурювання покупців не звикати — вони це роблять щодня.
Бойкотування російської торговельної марки СВЕН — справа честі кожного українця. Зараз, у такі непрості часи, підтримувати російського виробника не просто неможливо. Це — злочин перед собою. Своїми дітьми й онуками, своєю країною і своїм життям.
Вторгнення Росії триває — бий окупанта! Не купуй російське! Техніку «СВЕН'' — на смітник!
© Сергей Мацуба [06.09.2014] | Просмотров: 1585
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.8/17

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить