для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Гнида +9 діоптрий та її хазяїн- вошивець (самець воші по визначенню Я.Гашека).


Гнида +9 діоптрий та її хазяїн- вошивець (самець воші по визначенню Я.Гашека).
Пару тижнів тому в мережі серед валу інформації, добре присмаченої пропагандою та відвертою брехнею від професіоналів та аматорів цієї справи, майже непоміченою промелькнула коротка записка Марата Гельмана - московського діяча мистецтв, публіциста та політтехнолога – з назвою «Військовий план Кремля».
 
Нагадаю читачам, що в тому дописі йшлося про розмову з однією гнидою з оточення Путіна, а саме з Володимиром Лукіним, якого Гельман з якогось дива вважає пристойною людиною.  Ну, Гельману, який живе в Ватникграді-Москві, звісно, краще, ніж мені, знати хто там у них пристойний, а хто ні. Але я особисто не розумію, як можна поважати особину, що проголошує отакі «істини»: . «Марат, история это не человеческая жизнь, когда надо за 70 лет все успеть. Сегодня так относятся, а через пятьдесят лет – по другому. Какая конституция? Никто не собирается оглядываться на бумажки,  когда творится история».
 
Як на мене, то історик, дипломат, спеціаліст з прав людини, один із бувших керівників партії «Яблоко»  В.Лукін якраз і є отой расєйський  демократ-ліберал, про яких влучно висловився Володимир Вінниченко: «Російський демократ закінчується там, де починається українське питання».  Але якщо відносно таких кацапів, як оцей Лукін, то мені здається, що Лукін ніколи і не був демократом навіть і без українського питання, хоч назва демократичної партії «Яблоко» розшифровувалась від початкових букв її засновників – Явлинський, Болдирєв та Лукін.
 
На питання, яку мету ставить перед собою Путін, втручаючись в внутрішні справи на Сході України,  якщо йому не потрібен гнилий Домбас з фейковими ДНР-ЛНР, Лукін, не соромляись, відверто розповідає Гельману про плани свого фюрера відносно України: «Забудь про ДНР и ЛНР. Задача состоит в том, чтобы объяснить Порошенко, что он не может победить. Никогда. Войска считай, не вводили. Но введут ровно столько сколько нужно, чтоб Порошенко это понял и сел за стол переговоров с теми, с кем Путин решит. С людьми полностью ему подчиняющимися. Эти же люди параллельно создадут политическое крыло нынешних сепаратистов в Киеве (может уже создают, я не в курсе)».
 
Далі:
«Вообще в идеале все должно вернуться, как при Януковиче, но без Януковича»
«Это все из-за ложной уверенности украинцев, что они могут победить, они так активно АТО развернули. Теперь, когда всем очевидно - им не победить, пылу поубавится. Будут что-то изображать максимум до выборов. Электорат обманывать. Считай, что самый активный, в военном смысле, этап прошел».
 
Сьогодні хазяїн Лукіна повністю підтвердив те, про що Лукін патякав Гельману:
«Я коли летів сюди - з Благовещенська в Улан-Батор - в літаку накидав деякі міркування і план дій, він у мене від руки поки, щоправда, викладений», - сказав Путін в бесіді з журналістами після закінчення візиту до Монголії,  повідомляє РІА Новини.»
http://espreso.tv/news/2014/09/03/putin_zaproponuvav_poroshenkovi_sviy_myrnyy_plan
 
Дивно, що він не додав інтимні подробиці, вірніше брехню, що цей план капітуляції України з 7 пунктів він складав, тужачись в царському сортирі літака, бо з розповіді Лукіна зрозуміло, що  план фюрера  кацапів  відносно повернення України в стан колонії розроблений вже давно.
 
Тепер чекаємо, що на це відповість наш карамельний президент та наші європоцівські  союзники, які, мабуть, такі ж +10 діоптрій, коли не бачать відкритого вторгнення збройних сил Кацапії на суверенну територію України.
© Sb Upa [03.09.2014] | Просмотров: 1616

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.3/58

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook