для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Складаємо ТОП-100 ворогів України


Складаємо ТОП-100 ворогів України
Якщо колись буде складений  рейтинг ТОП-100 ворогів України, цей чолов’яга посяде там  почесне місце десь у другій десятці. Знайомтесь - Юрій Баклагов, громадянин Росії, а за сумісництвом мер зайнятого російськими бойовиками Краснодона.
Юрій Борисович був присутній на всіх без виключення оперативних нарадах у В.Болотова, і пильно слідкував за виконанням доручень «великого кормчого ЛНР» у себе в Краснодоні.  В останні дні нашого перебування у «ЛНР», коли українська армія нарешті почала активну фазу оточення Луганська, Баклагов для безпеки Болотова запросив його перебратися у Краснодон і запропонував останньому оселитися у своєму будинку (колишній відремонтований дитячий дітсадок). Місцеві ополченці потім розповідали, що саме по дорозі у Краснодон Валєра отримав поранення. Кажуть, що у будинку Баклагова був підписаний сумнозвісний «Указ про повну мобілізацію чоловіків ЛНР віком 18-60 років».
Ще з травня Баклагов почав займатися розквартируванням російських військових у Краснодоні, Суходольську та Молодогвардійську, паралельно організовуючи схрони для російської техніки. У липні, хлібом-сіллю, разом зі своєю коханкою Іриною, зустрічав роту сербських бойовиків, що прибули на поміч в «ЛНР». По приїзду кожної з ворожих диверсійних груп, Баклагов разом з місцевими поліцаями підбирали для бойовиків легкову техніку по базі місцевого ДАЇ, після чого мєнти разом з російськими найманцями, робили рейди і вилучали автомобілі у мирних громадян…
З довоєнного:
За 12 років керування містом і районом (меру Краснодона юридично і фінансово підпорядковані всі містечка та села р-ну) йому вдалося позбутися абсолютно всього українського в межах територіі свого правління. На день шахтаря і день міста він зазвичай запрошував группу «Бутирка», Славу Медяника,  «Фристайл» и т.п.
У 2003 Баклагов доклав чималих зусиль, щоб у Суходольську почалася епідемія Гепатита А. Тоді  бюджетні кошти, що направлялися на водозниження кварталу Комарова м.Суходольська він перенаправив на благоустрій Краснодона. Результатом епідемії стали декілька смертей і тисячи хворих гепатитом  мешканців Суходольська. Взагалі-то улюблений бізнес мера Краснодона - благоустрій (зокрема зелені насадження, клумби квітів - рентабельність 90%). Колись, про його сьогоднішні і минулі злочини хтось з місцевих обов’язково напише книгу, тому що такої руїни як є в агломерації Краснодону, ви не знайдете в жодному місті України.
Більше тижня тому  Баклагов виїхав з Краснодону до свого рідного російського Армавіру, де перебуває і зараз. У декого з читачів може виникнути питання, чому його ніхто не затримав і навряд чи коли затримає? Підказкою до відповіді є доля мера Луганська С.Кравченка, якого батальйон «Айдар» затримав 07.08.2014, а пізніше був вимушений відпустити.  Впевнений, з Баклаговим нічого не станеться, навіть якщо він перебереться жити в свій будинок під Київом.
Поки Україна тимчасово не перейде на закони воєнного часу і не позбудеться всього зайвого і антиукраїнського нам не варто очікувати на перемогу і закінчення війни.
© Sergey Sulima [27.08.2014] | Просмотров: 3878

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.8/36

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook