пароль
помнить
uk [ru]

Заміноване життя


Заміноване життя
      Зараз на Донбасі працюють професійні російські мінери. Заміновують усе, що лише можна. Вже вибухала мертва собака і… ручка!
      Подробиці у відео:

      Ні, коли заміновують якісь будівлі чи заривають міни в землю, це ще можна якось… гхм… зрозуміти. Але ручки? То ж потім позаміновують  предмети гігієни, їжу і т. д. і т. п.
      Думаю, знаєте, як у школі першачкам, аби почати знищувати їхню індивідуальність і підігнати під інкубаторський стандарт, роздають однакове шкільне приладдя, куплене за попередньо зібрані гроші батьків цих першачків. Страшно уявити, що буде, якщо заміновані ручки потраплять у руки дітям. Скільки буде невинних дитячих смертей, скільки буде зруйнованих сімей, покалічених життів…
      Покалічених… Чи замінованих? Люди живуть, як на голках, боячись ступити зайвого кроку і прямому і переносному сенсі. Люди намагаються жити, як завжди, але у їхніх очах видно тривогу та сумніви. Люди уважно слідкують за новинами, думаючи, що гірше вже немає куди, але щодень стає все гірше…
      Є і зворотній бік медалі. Таке паралізування нормального життя грає на руку нечесним. Усі зрадники, злодії та решта їм подібним зловтішаються і влаштовують собі свято під час чуми. Сподіваймося,що наші хлопці повернуть мир в українські оселі і покарають зловмисників.
      І колись останню міну буде знешкоджено. І життя повернеться у звичне русло.
      Адже ж має бути у світі справедливість?
© Zwariowana [14.08.2014] | Просмотров: 1102

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/24

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Зареєструватися



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
помнить