для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Як бы доповнення до хронік Вячеслава Ільченка


Як бы доповнення до хронік Вячеслава Ільченка
Шизофренікам-юлькофобам та іншим 54% присвячується

Це все для людей, неважливо яких вони політичних поглядів, які здібні на осмислення фактів, мають добру пам'ять, з підозрою апріорі відносяться до гучних заяв в ЗМІ, знають, хто такі насправді богосранські, олійники, найоми-лєщенки-притули, та які не до кінця зазомбовані масованою олігархічною дрищеПРопагандою,  все зрозуміло Я вважаю, що такі люди вже давно розібрались і з темою "юлькавароффкасучкаблохубілащербаняукраланашефсьо",  і з "газовою темою", і з “юлька агент Путлєра” та іншим пропагандонсько-зомбуючим непотребом.
 
Зомбованим же ж ідіотам, шизоїдам-юлькофобам  з затичками з гівна в вухах та "луб'яними  очами” (с) все це непотрібно, бо факти та логіка на їхній "розум" не діють. Вони знають (навіть не знають, а вірять) в "юлькавароффкасучкаблохубілащербаняукраланашефсьо" і ви цих шизоїдів-зомбі в їх вірі не похитнете нічим, бо це як релігія. Такого гівнюка з погонялом Павло Дурда знаєте?  От попробуйте його переконати хоча би в тому, що «Юлькавароффка» не вбивала Є.Щербаня, або не їздила в Рашу для зустрічі з Путіним в Барвісі після визволення з Качанівки.
 
Як відомо, Юлія Тимошенко фактично залишила підприємництво і стала займатись виключно політикою з січня 1998 року, коли стала народним депутатом, або  навіть раніше, коли вона перестала керувати корпорацією ЄЕСУ (червень 1997 року).
 
В той час, коли ЮТ вперше стала народним депутатом, в Україні процвітав бартер; бюджет формувався, приймався і контролювався Кучмою з наближеними в ручному режимі; в енергетичному секторі не було грошей; шахтарі під керівництвом майбутніх ригів йшли організованими ахмєтовими та януковичами маршами до Києва грюкати касками перед ВРУ та КМУ; працівники АЕС, які працювали фактично безоплатно та голодували з сім`ями, в білих халатах пікетували державні органи, загрожуючи  заглушити реактори. Соціальна функція держави не виконувалась: мізерні пенсії, виплати на допомогу дітям, сиротам, інвалідські пенсії, тощо не виплачувались місяцями і роками. З заходом сонця переважна більшість міст та сіл країни, яка завжди мала надлишок виробленої електроенергії десь в 40%, тонула в пітьмі. На «чорному» ж експорті електроенергії неймовірно наживалась купка істот, наближених в той час до Кучми. Хіба це неправда, шизоїди-юлькофоби?
 
В цих умовах в бюджетному комітеті  ВРУ під керівництвом ЮТ  був розроблений, а потім прийнятий парламентом «Бюджетний кодекс», в який з того часу було внесено мінімум змін, що говорить про якість документу. Згідно нього, до речі, мав би розроблятись та затверджуватись Держбюджет навіть тепер. В 2010-2013 роках  цей  Кодекс злочинною групою «Люкс» повністю ігнорувався.
 
З грудня1999 р. по січень2001 р. — ЮТ віце-прем'єр-міністр з питань паливно-енергетичного комплексу в уряді  Ющенка. Позаяк країна перебувала на грані енергетичного колапсу, перед ЮТ було поставлено завдання навести порядок в цій галузі. І за дуже короткий проміжок часу вона свою місію виконала. В Україні нарешті припинилися масове відключення від споживачів електрики, села та міста перестали тонути у темряві, нормально запрацювали підприємства, в лікарнях через відключення операційної та реанімаційної мед. апаратури перестали помирати люди. У той же короткий проміжок часу був повністю ліквідований бартер в ПЕК, були виведені з тіні і оподатковані багатомільярдні фінансові ресурси. Завдяки цьому заборгованості з виплат зарплати  працівникам енергетичного сектору і бюджетникам, борги по пенсіях та інших соціальних виплатах вдалося в короткі терміни погасити повністю. Тільки в 2000 році уряд виплатив населенню додатково 18 млрд. гривень. З них 9 млрд грн. були отримані за рахунок коштів, вилучених з тіньової сфери, від заборони бартеру та запровадження конкурентних принципів на енергоринку (середній курс 2000 року  дол./грн.  =  1/5,3). Хіба це неправда, шизоїди-юлькофоби?
 
Блискуче виконавши завдання по наведенню порядку в ПЕК, ЮТ поставила під удар багатомільярдні інтереси злодіїв, які звикли роками наживатись на обкраданні цього життєво важливого для н/х сектору промисловості. А Тимошенко вже мала мету навести такий же порядок у вугільній галузі, про що заявляла публічно. Тому Кучма - один з цих злодіїв і головний олігарх країни - у січні 2001 року зняв ЮТ з посади віце-прем’єра і відправив її у відставку. До того він викликав Тимошенко на «ковйор» та намагався її залякати чи підкупити, проте не вийшло. Після цієї розмови Кучма з пацанами почав мститись, переслідуючи членів її родини, друзів, а потім і її саму, використовуючи для цього кишенькові прокуратуру, міліцію, суди та інші репресивні органи, як от спеціально створена для грабунків та репресій проти підприємців податкова міліція під керівництвом Ніколая Азірова.
...
З кінця січня 2005 року ЮТ виконувала обов’язки прем’єр-міністра, а 4 лютого була затверджена на цій посаді в парламенті. Цитата: «Варто зазначити, що в цьому кабміні не було жодного міністра від БЮТ,  крім самої Тимошенко; також Ющенко не призначив жодного губернатора від БЮТ. Проте, майже всі міністри того КМУ підтримали її в наступних протистояннях з Ющенком
 
Не зважаючи на шалений опір Ющенка та його «любих друзів» на чолі з Третяковим та Порошенком, які воліли «пиляти» бюджет «на новій основі», як це робилось до 2005 року, ЮТ з лояльними до неї міністрами усе ж таки вдалось за лічені місяці досягти видатних успіхів, інтегральним результатом яких було виведення з тіні та долучення до запланованої доходної частини бюджету додаткових 60% коштів.
 
В результаті вельми сміливої та професійної діяльності ЮТ разом з лояльними до неї міністрами були суттєво (приблизно в 1,5 – 2 рази) підвищені зарплати бюджетникам, пенсії, соціальні виплати та  стипендії. Особливо різко підвищилась допомога батькам при народженні дитини (з 684 грн. на 31.12. 2004 до 8497 грн. в 2005р.).
 
Була зроблена спроба провести повторну приватизацію підприємств, «прихватизованих» до того оточенням Кучми особливо цинічно та нахабно. Та проти цього шалену діяльність розвинув Ющенко разом з «любими друзями», артикульованими сірою недолугою особою майбутнього рига А.Кінаха з натовпом продажних політологів та фальшивих економістів. Не дивлячись на це, робота, проведена під керівництвом ЮТ по повторній продажі Криворіжсталі, відібрала у Ющенка можливість відмінити її навіть після відставки ЮТ з посади прем’єра. Криворіжсталь була продана новому власнику в 6 разів(!!!) дорожче, ніж її «продав» Чєчєтов «національним капіталістам» - зятьку Кучми Пінчуку та братану Януковича Ахмєтову. Треба підкреслити, що чесна та відкрита приватизація тільки цього одного об’єкта дала державі стільки коштів, як вся попередня приватизація, починаючи з 1991 року. Виходячи з цього, уявіть собі, скільки було вкрадено за весь попередній час процесу приватизації, особливо за 8 років президентства Кучми!
 
У відповідь на намагання ЮТ та лояльних їй міністрів «підтопити жирок» у злодіїв, Ющенком, його «любими друзями» Порошенком та Третяковим були організовані «бензинова, цукрова, м'ясна кризи», які мали явні ознаки картельної змови монополістів. Наслідки цих штучних криз урядом оперативно ліквідовувались ринковими методами за місяць-півтора. Але, «дякуючи тому», що все телебачення та друковані ЗМІ перебували під контролем ворогів ЮТ, населення успішно зомбувалось професійними майстрами брехні, що «у всіх негараздах винна Юлька».  
Как «хорошо», что в Украине
Есть Тимошенко – «главный враг»!
Её – единую причину -
Винить во всех своих грехах...
© 10.08.2014
Ця  вкрай ница облуда вже тоді дуже багато шкоди нанесла політичному образу ЮВТ. Уже пізніше мало хто звернув увагу на те, що «цукрову кризу», приміром,  розслідував Антимонопольний комітет, який (аж через рік, в квітні 2006 року - за уряду Єханурова) прийняв рішення, що  вона  («цукрова криза»)  була «змовою монополістів» (серед яких мав присутність і Ющенків кум та секретар РНБО по сумісництву - Петро Порошенко); і нарахував на винуватців штрафи на суму понад 20 млн. грн. (5 млн. на фірму самого П.Порошенка).  
 
Автору особливо запам’ятався один момент під час так званої «бензинової кризи», коли десь на початку травня 2005 року з телевізійною трансляцією для всієї країни Ющенко в присутності представників картелю виробників та продавців бензину в кількості буквально декількох осіб розпікав в хамській манері прем’єра Тимошенко, щоб вона «не заважала цим гарним хлопцям працювати». Дивно, але навіть до цього часу пам’ятаю вдоволену морду Вагіза Алєкперова (Лукойл) і його мавп’ячі кривляння в сторону Тимошенко, нібито з натяком – «А що, з’їла, сучка?!».
 
Далі було прем`єрство 2008-2009 року, але не буду зупинятись на цьому.
Нагадаю тільки віруючим в "юлькавароффкасучкаблохубілащербаняукраланашефсьо", які не перестають верещати, що:
- Тимошенко - російська шпигунка;
- Тимошенко винна в здачі Криму (варіант, обміняла Крим на якесь своє майбутнє президентство);
- Тимошенко - старе обличчя, а нам треба щось нове і красиве (ага, Пеца Карамелькін це нове biggrin)
- На Майдані кров не за Тимошенко проливали.
 
Тимошенко була в 2008-2009 роках прем`єром коаліційного КМУ, в якому  50% + 2 міністри (оборони та закордонних справ) були креатурами зрадника української нації Ющенка-Дрища.  
Уряд 2008-2009 років не виконував програму БЮТу «Український прорив», він виконував КОАЛІЦІЙНУ УГОДУ з блоком НУНС, підконтрольним  Ющенку-Дрищу.  Шизоїди-юлькофоби, звичайно, дуже добре про це знають.  «Союзники» з НУНС, персоніфіковані особами затятих дрищів  типу Плюща-Нєвпихуємого та Євханурова-Бурятіно, ще до складання коаліційної угоди відверто заявляли, що будуть протидіяти політиці союзників по коаліції. Вони це і продемонстрували вже при затвердженні прем`єра та складу уряду в ВРУ. А в подальшому, фактично утворивши вже справжню коаліцію з ПР, литвинами та іншим політичним непотребом, зробили КМУ з прем`єром Тимошенко урядом парламентської меншості.
 
Звичайно, шизофренічні юлькофоби також добре знають про те, що Ющенко-Дрищ діяв спільно з Януковичем-Свинохряком, маючи касиром спільного олігарха Фірташа з його РУЕ-Газпромом-ФСБ. Добре вони також знають, як Ющенко-Дрищ «допомагав» уряду, в якому в нього було 50% його ж креатур, своїми указами, які в умовах, коли КСУ був на побігеньках у Януковича-Свинохряка, були нічим іншим ніж вето.
 
Ну, а далі сталось майже те ж саме, що  сталось в Грузії з президентством Саакашвілі. Як там сказано про грузинський "народ", який скинув "іго" Саакашвілі? "Партія таксистів, блекджеку (очка  ) і шлюх" (с).
 
Я вже раніше писав, що головне в поведінці політика Тимошенко, що так бісить політиканів та недолуге народонасєлєніє, це те, що вона Політик, а не бізнесмен в політиці. Людина на державній посаді, яка  не краде для себе та не дає красти своїм близьким, сприймається політиканами-бізнесюками-бандитами вкупі з пересічними злодюжками, готовими поцупити все, що "погано" лежить, як щось незрозуміло-вороже. Ну як це так, могла красти і не крала! Ба більше того, хоч якось  заважала красти іншим.
 
Та убівать таких нада, да, дурдуваті дебіли?! biggrin
 
© Sb Upa [11.08.2014] | Просмотров: 1385

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.6/59

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook