для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Конкурс «Фотопародія тижня» №161


Конкурс «Фотопародія тижня» №161
Вітаю, пані та панове!
 
Ще один спекотний день набирає сили... повзуть вгору рідини шклянок, що вимірюють температуру не лише за вікном, а й нашого повсякденного буття.
 
Тому гадки не маю, які емоції та асоціації переповнятимуть вас під час жабування ось цього продавця морозива... може, не продавця, ... можливо, й не морозива..
 

 
Якщо потрібен оригінал більшого розміру -
http://farm9.staticflickr.com/8310/8010237347_8073939f90_b.jpg
Наснаги вам, не перегрівайтесь!
 
Правила:
 
1. Для конкурсу пародій раз на тиждень (у неділю вранці) ведучий пропонує фотографію. Фотографія може бути як "політичною",  так і стосуватися інших подій. Головне - потенційна кумедність фотошопів. Фото має бути достатніх розмірів та якості і не містити логотип сайту-джерела.
2. Мета учасників конкурсу - відфотошопити запропоновану фотографію якомога смішніше.
3. Один автор може запропонувати не більше трьох варіантів фотошопів для участі у конкурсі. Фотошопи викладаються в коментарях до статті з оголошенням конкурсу. У одному коментарі - один фотошоп.
4. Конкурс закінчується у понеділок о 14-00. Підсумки підбиваються ведучим у розділі "ІМХО" не раніше 18-00 понеділка та не пізніше 14-00 вівторка.
5. Переможець конкурсу визначається за кількістю натискань кнопки "згоден" у коментарі з конкурсним фотошопом. Перемагає фотка, яка набирає більшу кількість голосів "згоден" (не відсоток!). За рівної кількості голосів перемагає фотка, розміщена пізніше.
6. За форс-мажорних обставин підсумки пібиває адміністрація ДД.
7. Автор фотошопу-переможця автоматично призначається ведучим наступного конкурсу. Тобто, він повинен наступної неділі вранці оголосити конкурс (вивісити ці правила та фотографію для конкурсу у розділі "ІМХО").
8. Ведучий не має права брати участь у конкурсі (у тому числі виставляти фото поза конкурсом). Ніки-клони ведучому, учасникам конкурсу і голосувальникам використовувати забороняється.
9. Не забувайте додавати durdom
© piligrimSK [10.08.2014] | Просмотров: 6596

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook