для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Не заплывайте за куйки


Не заплывайте за куйки
Тінь Захарченко виринула з екранів телевізорів, об’єдналась з тінню Пшонки і промовила вустами Геращенко: «Ми мусора, ми всіх п@здили, п@здим і будем п@здить!». Ще на кінець додала «бей укров!». Щось там промичала про святих ментів, що навкруги провокатори і вороги, винні будуть покарані, звільнили аж 5 цапів-відбувайлів. Ну і таке інше в стилі ригівського режиму.
Суть спічу спіймати досить легко: «ми що, просто так поклали стільки безневинних українців під колеса цієї бездоганно налаштованої репресивної машини? Взагалі, ця машина бездоганна, ми просто зобов’язані нею користуватись, бо ми тепер влада!»
Можливо дещо жорстко, але я це зрозумів саме так. I do not know
 
А що в принципі відбулось? Нічого. Буря у склянці. Але талант у наших правоохоронців є такий, що і під час бурі у склянці вони втоплять у крові декількох своїх співгромадян. Зробили все що змогли. Табличку на паркані поруч повісили «Не заплывать за буёк, тобто куйок».
 
Хочеться по порядку.
Спершу, одна «народная» звєзда, жена турецкоподданного, королєва естради з шоколадною короною, поїхала до країни-агресора, прибежища золотих унітазів і іншого всесвітнього непотребу, отримувати медальку. Мабуть ватникам дуже подобається під її завивання з Україною воювати.
Більшість соплемінників відмітили її громадянську позицію «раком» і відразу попередили, що тепер її гастроль в Україні, м’яко кажучи, не бажана.
Але звєзда на те і звєзда, щоб показати всю ширину и глубину размаха єё ног и души, особєнно за дєньги і PR. Звєзда швиденько організовує тур по містам України з заїздом в Крим (там Макарєвич відмовився виступати!!!). Розпочати куйок планує з порохової діжки України, славного міста Одеси. Свідомість у звєзди на рівні «раком». В Одесі, правда теж знайшовся свій з позицією «дєньги не пахнут, а кров з них змити можна». Це я про хазяїв «Ибицы».
Далі не цікаво, все за сценарієм.
 
А що ж наша влада? Та всім начхати, що головешки у «Будинку профспілок» не охололи.
Панове губернатор, мер! А чому б вам було особисто не звернутися до куйка, до того морального гадючника «Ібіца» з проханням відмінити той гастроль, або хоча б перенести на невизначений термін? Що, покорчило? Пиха не дала? Чи розуму не вистачило? Зайнятий був? ДОВБОЮНОШІ!!!
Пане головний мусор Одеси! Все вище сказане відноситься і до вас особисто. Але якщо вже про..бали і треба боротися з наслідками. То що розуму не вистачило? У голові одна звивина, і та слід від фурашки.
Катеринчук, самий простий вихід.
Алгоритм по пунктам:
1. Підняти свій зад.
2. Приїхати на місце подій.
3. Переговорити зі сторонами конфлікту.
4. Ну, якщо вже куйок виявилась повний куйок, вийти до патріотів і за Дещицею: ПУ –ТІН ХУЙ-ЛО, ла-ла-ла.
 
А так, тобі соромно за підлеглихsuicide_fool-edit. А нам соромно за Україну, за те що на посадах в Україні такі довбні.
© Dmitro Maximik [05.08.2014] | Просмотров: 4433
Метки: #Аваков 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/42

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook