для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Вечірній спіч Антона.


Вечірній спіч Антона.
Щастить же мені влізати у всіляке лайно. Лежав собі спокійно, клацав канали зомбоящика та натрапив випадково на спіч радника Сєні Авакова, пана Гандона Геращенка.
Усе лайнішко, що плів пан Гандон вирішив не слухати. Вистачило деяких фраз.
«Во фсьом вінавати мітінгующие», «Міліціонери, каториє білі – будут наказани» (ага, як завжди), «Начальнік Адесскай міліції уволіл ужє п’ятєрих чєловєков», «Ми нє можем отмєнять увєсєлітельниє мєропріятія», «Люді заплатілі дєньгі за концерт».
Дідько!!! До колє це ще триватиме?
Загалом той шмат спіча, котрий відригнув пан Гандон є нічим іншим як повторення слів панів Захарченка та його команди (доречі, яка продовжує «працювати» в інтересах Росії і олігархів держави та суспільства).
Всі ці слова пана Гандона та дії працівників міліції Одещини (2 травня теж згадаємо) – викликають спогади про ті «чудові» часи, коли били студентів, журналістів і простих пересічних громадян. Певно, скоро катуватимуть і стрілятимуть у мітингувальників.
А ще ці викрики працівників міліції: «Бєй укропов». Просто окрема демонстрація міліцейського патріотизму і відданість присязі.
Але Геращенко ще вніс і новизну. Не забуваємо, що люди заплатили за концерт. Цікаво, а якщо би замість Кароліни виступав Охлобистін чи Кабзон, або якийсь Кісільов давав уроки журналістського майстер класу, чи сам ПТН приїхав би з хором кубанських казаків-бабаїв. Гроші ж заплатили.
Забороняти треба було через суд виступ Кароліни та інших артистів, діяльність яких може викликати сутички, які якраз на руку ПТН. Але про це в міліції нічого не знають.
І чого це не звільнили начальника УМВС в Одеські області? Бо наказу на побиття не віддавав. А хто ж відповідає за свої кадри? Чи у нас вже все інакше? Цікаво.I think Треба малого свого послати щось вкрасти, а потім в разі чого заявити, що я йому це не казав і нести відповідальності не буду. А так як він малолітній, то теж відповідальності нести не буде........
 
Висновок тільки один – українська міліція належним чином підготовлена для зустрічі ворога в дружніх обіймах. Навіть з нетерпінням чекає на це.
А пана Гандона слухати більше не стало сил.
Добраніч.I here
© Жека [04.08.2014] | Просмотров: 1852
Метки: #Аваков 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/53

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook