для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"Бідна,бідна,бідна Московія..........."


Чого накинулись на сусіду, він бо добрий хоч й підор та все ж добряк...
Так само й з Московією, вона добра та чесна, цнотлива, ні-ні-ні це не вона була в анти Наполеонівській коаліції ще з 1803 року й воювала своїми холопами на теренах Європи проти Бонопарта від Австрії до Бельгії (глибше у часи не поглиблюймось - то морок й окрема тема), а як Бонопарт вирішив нейтралізувати ворога на його території - то раптом сталася Вітчизняна війна з Бородіно, як символом опору "мерзотним" завойовникам.
Кримська війна - ні-ні-ні, то все французики та англійці захтіли Криму, не московія, що утнула турецьку кампанію, Визволення братських Балкан від турків - то насправді крок братерства, а не просто дії до розширення впливу й захвату земель й на басурман не нападали, то вони самі пропонували змагання за Балкани.
Японці віроломні з дуру в 1904 напали на ескадру московії, а Московія ніяк їх не дрочила протягом 20 років шмат за шматом просуваючись по Китаю.
Опустимо Першу Світову - Бідненька Московія теж ні при чому.
А в Другій Світовій то взагалі свинство, в 1939 так підставити, що прийшлось загарбати Прибалтів, частину Польщі, а потім ще й опинитися у знову Вітчизняній війні, чого - б то, бо не Московія була одним з підпалювачів, БО так то ж все фріци.
В Афган - не московія, Грузія - ні не вона, Модавія - ні то дурощі то не Московія, Крим...... перераховувати де Московія невинна не досить й часу.
Тож-бо залиште ЧЕСНИХ МОСКОВИТІВ НЕ ОБРАЖАЙТЕ, ВОНИ САМІ СЕБЕ ОБРАЗЯТЬ ХАЙ ЇМ ТРЯСЦЯ.....
© Слава Брнец [31.07.2014] | Просмотров: 1555
Метки: #Путін  #Медведєв 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.6/16

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook