пароль
помнить
uk [ru]

Петьку і ко


Петьку і ко
В світлі останніх  подій, визріло таке собі звернення-побажання, до так званих, поки що, «власть імущіх».  
1. Рада. Ви ще не на виборах. Спочатку доживіть. Бо народ вам влаштує виїзне засідання адміністрації президента, уряду та ради на передову. Згадайте, як ви злагоджено голосували, коли вас шинами по периметру обложили і звіздюлями на робочі місця заганяли. Ви досі живете по принципу: ворон ворону - око не виклює. Забуваючи про те, що лють народна не безмежна.
2. АТО і президент. Те, що без тебе країна згуртувалась, поки твоя адміністрація і уряд якісь ліві тендери  проводили, знають всі. От скажи мені, петько петрович, яка саме твоя ініціатива вплинула на пришвидшення озброєння нашої (ні не армії, бо армії України в зоні АТО як такої немає, знову тобі мінус) національної гвардії? Де швидке реагування? Твоя адміністрація з Польщі на собі бронежилети і каски перевозила? Чи доведена до суду справа, коли тут! біля тебе!!!, в Києві, розікрали гроші на військовому заводі?!!! Люди самі відновлюють техніку, своїм коштом. Люди самі збирають поміч для фронту. А броніків як не вистачало, так і не вистачає, і зброї, і харчів. А що зробив особисто ти? Переговори переговорював? Молодець, візьми собі цукерку.  Все одно, усі "глибоко занепокоєні" твої співрозмовці,як були, так і залишились в цьому ж стані. Не введеш військового положення – не виживеш і як політик, і як громадянин.  Поміркованим зауважу, що розумна людина-патріот-президент все ж таки за три місяці звернувся б до своїх громадян.
3. Про біженців з лугандону і даунбасу.  Особисто я, переконливій більшості їх не співчуваю. Багато що про них говорили. Отже фільтрувати і приймати тільки жінок з дітьми. Чоловіків – на відновлювальні роботи відвойованих територій. Кому не подобається – чемодан-вокзал-Рассия. І в жодному разі не пускати тих, що хочуть назад.
4.Про мої відчуття цього тижня - Злість. Лють. Презирство.
дюдюка [25.07.2014] | Просмотров: 1163

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.2/29

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook