пароль
помнить
uk [ru]

Для всіх тих ...


Для всіх тих ...
Для всіх тих, хто вважає, що  не на часі питання мови, культури та нацональної гідності Українців і символіки ..., і що зараз дуже багато російськомовних гідно воює в складі Національної Гвардії та в добровольчих загонах проти російських бандитів і террористів.
Шановні, я Вам наголошую, мова не йде про те, що роблять зараз ці люди, які говорять російською.
Мова йде про те, що в свій час більшість з них не робила нічого для слави України, а ми українці не приділяли належної уваги для розвитку та збереження своєї мови і культури, а тому прийшлося мерзнути на Майдані, гинути від куль щоб нарешті вже ВСІ зрозуміли, що за Батьківщину потрібно боротися, воювати та розвивати свою національну гідність, історію і культуру. І насамперед МОВУ .
Тепер Вам зрозуміло для чого зараз про це йде мова ?
Якщо мала дитина бавиться сірниками то розумні батьки розказують дитині та пояснюють чому і наскільки це небезпечно, забирають та ховають сірники.
А погані батьки - байдуже споглядають на ігри з вогнем, але потім стають героями на пожежі і героїчно виносять з палаючого будину своїх нерозумних постраждалих від опіків дітей...
Питання мови в державі САМЕ головне, хтоб там що не казав та як би не переконував. Мова первинна для любої держави. Саме тому Росія так наполегливо просовує свою мову і паплюжить Українську Мову.
© Олександр Башта [16.07.2014] | Просмотров: 1305

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.4/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить