для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Кому набрид Майдан, або навіщо Пижителям-по-новому відкритий проїзд Хрещатиком


Кому набрид Майдан, або навіщо Пижителям-по-новому відкритий проїзд Хрещатиком
Останніми днями влада обережно намацує підгрунтя для зачистки головної площі Києва. Ось учора, 9 липня наш новий прокурор Ярема дав доручення підлеглим очистити центр столиці. Трохи раніше за покликом серця, а зовсім не за партійним дорученням, порядку на Майдані зажадав нардеп Бригінець. Ну справді, стріляють, бардака наробили, розігнати нафік всіх..все заради киян, любимих, і задля безпеки журналістів.
 
А тут ще горе у нардепа Арієва - сина його знайомого ледь не пограбували кляті "майданівці", які вже зовсім не майданівці. Коли читаєш цю душещіпатєльную історію, одразу ж вспливає у пам"яті (нє, не те шо ви подумали) дуже популярна зимова казка про дочь сосєдкі, которая двє нєделі прожила на майданє, прівєзла тісячу долярів госдєпа, но тєперь у нєйо завісимость от наркочая.
 
Диванна Сотня таким пориванням владних мужів справедливо обурюється, а й справді, договір про асоціацію не вступив у дію, люстрації нема, не ви майдан збирали - не вам розганять, и прочая пєтрушка. Дехто погоджується, що на майдані зараз і справді помийка, а помийка изнт гут, бікоз вері бед, а як тре буде зберемся знов.
 
Нажаль, мало хто розуміє, що ані палатки ані майданівці, ані бомжі й алкоголіки владі не заважають. І помийка в центрі міста владі не заважає. Велика частина Києва живе в таких помийках, скаче через калюжі між обіссяними МАФами аби дістатись метро та нюхає ароматні сміттєзвалища і бортницьку станцію. І ніякой масовой істерїї в прокуратурі і між депутатів з цих приводів навіть не намічається.
 
Справа в іншому. На дорогому хрещатицькому асфальті стоїть річ, яку дуже ретельно охороняли всю революцію, і доступу до якої в жодному разі не можна допустити при великому скупченні невдоволених людей. Це сцена.
 
Гіпотетично, якщо хтось із високих владних кабітенів облажається, і в якості подяки вийде пів-києва (як тоді в суботу на ранок після побиття студентів), толку від цього плину людей не буде, за умови відсутності сцени. Хто був на Михайлівській, той зрозуміє. Тобто миттєва загроза від незадоволеного натовпу може бути лише при наявності скоординованості дій. А немає скоординованості дій - у обнаглівшего чиновника є час на "соскочіть".
 
Тому можемо прокурорам й депутатам, яким кортить навести лад в центрі міста, дати мандат на таку благородну справу. За умови збереження пішоходної зони на Хрещатику (Кличку, ку-ку, це рішення громади, прийняте на Віче, якщо забулось) та збереження сцени і звукової апаратури. Від сцени і колонок не смердить алкоголем, і вона у кума друга сусіда брата айхфона не поцупить. В добрий час, наші дорогі кабінетні піклувальники за порядком, чистотою та законністю. Аллілуйя.
 

 

 

© John Cadburi [10.07.2014] | Просмотров: 3606

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.5/52

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook