для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про Петена, АТО і українців.


Про Петена, АТО і українців.
Якось так очікувалося, що Славянск та Краматорск будуть брати штурмом, як Берлін. З бомбомітаннями, шкелетами розбомблених будинків, тисячами загиблих солдат....ну такий жахливий сценарій вставав перед очима, коли гіперміротворец Петен та іже з ним розповідали, як все архіважко, смертоноснонебезпечно та зберегтижиттялюдям. Натомість бійці Нацгвардії та всіх батальйонів казали, - дайте команду, і за два дні всі міста будуть звільнені.
 
Але ж Петен влаштував підарастичну мирну плану та зупинив АТО, яку після виборів розпочав Турчинов, і яка проходила досить успішно.
Це коштувало життя 27 українським Героям.
 
І ось, під тиском народу, обміротворчившийся Петен, зі сльозами на очах та з біллю в шоколадному серці віддав команду відновити АТО.
 
І що ми бачимо? Сталося так, як і казали українські воїни. Вся ця фашистська москальська шобла драпає так, що а ж п'ята виблискують.
 
Запитання, для чого було зупиняти АТО? Щоб хенерали подерібанили гроши? Щоб Петен націлувався, наговорився, навітався з днем Рашки та порешал свої рашенівські делішки з фашистом Путлером?
 
Щось мені підказує, що після завершення війни, українські козаки, що з ризиком для свого життя захистили свою країну, прийдуть в Київ, на Банкову, та чемно попросять Петена, - а ну, давай розповідай, чим ти тут займався більше місяця.
Можу передбачити, що Петен кинеться всіх цілувати.
Питання в тому, чи захочуть козаки, щоб їх цілувала ця брехлива та зрадницька істота.
© маска [05.07.2014] | Просмотров: 1604
Метки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.6/49

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook