для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Злочинна Панда – 2, або кого боїмось?


Злочинна Панда – 2, або кого боїмось?
Сьогодні під стінами парламенту відбувся невеликий мітинг на підтримку антикорупційних пропозицій міністра охорони здоров’я Олега Мусія. Але цей текст буде не про Мусія, і навіть не про корупцію.
 
Коли зранку підійшов до будівлі Верховної ради, мені  здалось, що останніх 8 місяців в моєму житті не було. Не було Майдану, не було протистояння з «Беркутом» 11 грудня, не було Грушевського, «мирного наступу» і «Бумерангу», не було втечі Януковича, Пшонки та Захарченка та обіцянок «Жити по новому».
 
Як інакше пояснити те, що в кращих традиціях режиму власника Межгір’я парламент оточений кордоном правоохоронців? Якщо чесно, їх кількість мене так вразила, що про акцію я майже забув і фотографував здебільшого силовиків.

 
Виявилось, що крім міліціонерів та колишніх бійців внутрішніх військ, а тепер вояків «Національної гвардії України», до охорони депутатів від купки протестуючих підключили навіть батальйон територіальної оборони «Київ-1» - вони в світлому військовому камуфляжі.

 
Але це що, неподалік від мітингу знайшлась ось така цікава компанія  кремезних чоловіків, без жодних розпізнавальних знаків. Коли журналісти звернули на них увагу, дядьки розділились на групки та поховались в Маріїнському парку. Виявилось що це славнозвісні «тітушки» просто зробили ребрендінг і тепер косять під самооборону.

 
Особливо було «приємно» дивитись на те, як правоохоронці в бронежилетах,наколінниках та нормальному взутті патріотично тримають прапори України, в той час, як в зоні АТО під цими прапорами гинуть мобілізовані та добровольці, які не мають ні цих бронежилетів, ні наколінників, ні навіть нормального взуття…

 
Загалом, за моєю оцінкою було близько 200 охоронців, які повністю очепили будівлю парламенту.
 
Вдалось також зафіксувати радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко, який в структурі МВС відповідає за координацію батальйонів добровольців. На фото він вислуховує когось з протестуючих.

 
Ну і зрештою, варто показати той страшний мітинг, від якого захищала депутатів ця міні-армія.

 
Дивлячись на це все, так і згадується, вже колишній міністр оборони Коваль, який жалівся, що бійці вже по два-три місяці в зоні АТО, бо немає ким здійснити ротацію. Звичайно – на кого ж міняти, якщо потрібно кілька сотень розкормлених харь тримати в Києві – раптом хтось мітинг під ВР захоче провести.
© Alex Ravchev [04.07.2014] | Просмотров: 8021

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/50

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook