для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Рада, Кабмін, Президент.


Рада, Кабмін, Президент.
Парадокс, але позитивні новини зараз продукує тільки Верховна Рада. Хоч зі скрипом, але приймає потрібні закони. Сьогодні взагалі роздухарилися, прийняли купу необхідних законів, відмінили власні канікули, прокатили Пецю з його ерзац-зміною до закону про вибори. Та і депутати з Батьківщини та Свободи поступово виходять на пряму дорогу, викриваючи підступність Потроха. Стосовно Турчинова, так це, здається єдина гарна зміна в частині кадрових вимог Майдану. Нарешті на чолі однієї з гілок влади стала патріотична, розумна та адекватна людина.
 
Натомість з Кабміну тиша. Зараз всі новини повинні сприйматися крізь призму війни. А крізь призму війни якось дивно виглядає те, що в Крим продовжують літати літаки з Золотої Орди. Ніякої заборони нема. Спокійно стукотять по рейкам їхні потяги в Крим. З окупантом та агресором проводяться якісь перемовини про газ. Здається, не зупинено співробітництво у військовій сфері з Кремлем. Нема ніяких рухів по поданню позову до Рашки за все, що вона накоїла в Криму та на Донбасі. Стосовно Донбасу ще рано мабуть, але по Криму давно пора в Страсбург їхати. Короче, якесь болото....
 
А від цього довбаного шоколадного царя витікає якась смердюча, сіро-буро-малинова інформаційна жижа. Відбувається кадрова возня, на різних посадах випливають якісь ложкіни. тарелкіни, рюмкіни. Чути постійний шерех вітчизняних та заморських грошових знаків. Медведчуки, шуфричи, кучми, богословські, кернеси, ківалови вже виглядають з вікон власних кабінетів на Банковій.
Мирні плани Поросенка по комфортному вбивству наших солдат і мирних мешканців Донбасу бандитами та терористами Кремля, взагалі за межею здорового глузду, людяності та відповідальності. І якби не Семенченко, який змушує ПОПу робити попою жим-жим, то і досі продовжувався би цей мирний ідіотизм. Але військовий стан так і не введено. Це говорить про те, що це шоколадне лайно зараз сидить та чухає свою репу в роздумах, - а якби знов припинити знищувати вбивць і терористів та сісти з ними за стіл люб'язних перемовин. Здається довго нам чекати не прийдеться. Як тільки буде зрозуміло, що наші хлопці нарешті перемагають та наводять порядок в Донбасі, він одразу повернеться до миротворчих закликів, зупинить цю, хоч і недовійськову операцію, та по новій почне терки з бандитами.
 
Перебіжчики-зрадники, різні бригінці, шкіряки, арьеви та решта у передчутті, якщо ПОПу піднімуть на вила, то і їм буде попа, почали інтенсивно співати йому осанну. Який мудрий президент, як далеко бачить вдалину світових та державних подій, які розумні та геніальні його кроки. Цілком у дусі Герман, Чечетова, Ефремова, Азарова, Олійника....
 
А що ми? "Порошенка - геть!", "Україна без Порошенка!", це вже затягані гасла. Потихеньку треба вигадувати нові. Хоча, чому потихеньку, швидко! Інакше він загубить шалену кількість українських душ.
© маска [01.07.2014] | Просмотров: 1823

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.4/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook