пароль
помнить
uk [ru]

Гибридкі думки


Гибридкі думки
Шо ж виходить, шановне панянство і панство?!
 
Петро Порошенко прийшов на посаду щоб швидко встановити мир. Мир не встановлюється .. Але цього замало – не зрозуміло навіть який мир ми маємо на увазі.
 
Ось існують відомі республіки і навіть їхній відомий союз. Вони, ці республіки мають на меті визначитися із своєю територією. Адже не може так бути, що республіки є, а території у них немає!
 
З цієї точки зору вони чинять цілком логічно – вони намагаються захопити ті силові підрозділи, що належать до юрисдикції України, але перебувають на тій території, що її вважають своєю ті шизуваті республіки.
 
Україна, зі свого боку, теж вважає, що ті підрозділи розташовані на території, що належить Україні. А ті республіки, вважає Україна, є нелігитимними і мають зникнути з інформаційного простору і свідомості мешканців Донбасу.
 
Тобто, стає зрозумілим, що поки це питання не буде устаканєним, миру бути не може.
 
Проглядають два шляхи устаканіть приналежність територій.
 
1. Українська влада визнає приналежність тієї частини Донбасу, яка не знаходиться під контролем української адміністрації, до юрисдикції республік, залишає її в спокої і починає переговорний процес про умови співіснування. В цьому варіанті шуфрічі можуть виявитися корисними.
 
2. Українська влада не визнає республік і їхньої території. В цьому випадку республіканці набувають статусу державних злочинців і мають бути репресованими. Причому, українські силові структури мають діяти жорстко і швидко.
 
Але складається таке враження, що наші управлінці пішли гібридним шляхом. Саме, проголошується боротьба за мир, хоча ми не знаємо, чи буде в цьому мірє місце для союзних республік.
 
На що ж сподівається Меркель (вона ж Порошенко)? Схоже, що вони просто не бажають приймати будь-яких рішень .. Якщо не поспішати, - думають вони, - то хтось з них втомиться від невизначенності і складе зброю. Скоріше за все цим хтось виявиться бунтівний Донбас.
 
Чи зливає Путін бунтівний Донбас? Він його може продати .. Скажімо, за підтримку Україною російського Криму. Нехай не визнаючи його політично-юридично, але фактично відкриваючи шлюзи для живлення товарами, водою, енергією і відпочиваючими.
 
За такої гри наш Майдан з його здобудками і очікуваннями відходить у історичну далечінь ..
 
Отаке ..
© Карт [27.06.2014] | Просмотров: 1014

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.7/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить