для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ПРОПОЗИЦІЯ ПО АТО: наскільки проста - настільки ж малоймовірна.


ПРОПОЗИЦІЯ ПО АТО: наскільки проста - настільки ж малоймовірна.
       Не так давно в новинах телебачення часто звучала інформація про те, що воякам, які приймають участь в антитерористичній операції, не вистачає харчування, кудись пропадають гуманітарні американські харчові пайки, що солдатам приходиться спати на голій землі і т.п.  Пройшло вже немало часу, аби вирішити усі питання, які стосуються оснащення учасників бойових дій, але й надалі щодня звучить інформація, що не вистачає бронежилетів певного рівня захисту чи звичайних сучасних військових касок. Винуватих почали шукати в антимонопольному комітеті, який нібито припинив закупки через оскарження тендеру якоюсь приватною фірмою. Все це було зі слів в.о. міністра оборони Михайла Коваля.  Турчинов у гнівному запалі навіть закликав негайно арештувати винних. А арештовувати у цьому випадку треба було хіба що самого Михайла Коваля, який навіть не поцікавився тим, що Верховна Рада, зважаючи на неприпустимість зволікання, спростила для військових процедуру тендерів. Таким чином можна було закупити бронежилети у терміновому порядку у будь-якої фірми без тендеру. Натомість військові бюрократи оголосили тендер по найдовшій з існуючих процедур – «відкриті торги». При такому сценарії перші бронежилети змогли б потрапити до учасників АТО лише на початку липня. Потім військові зрозуміли свою помилку і уклали договір з фірмою «Темп-3000» на виготовлення 17 тисяч бронежилетів. І по цьому контракту, ще до заяви М. Коваля бронежилети від цієї фірми вже почали надходити. Але паралельно на кількість в 11 тис. бронежилетів не припинялася процедура тендеру. Саме на тендерні умови цієї частини військового замовлення, на цілком законних підставах поскаржилася фірма «Аммо С».
        І вся отака дурня відбувається  вже впродовж більше трьох місяців після того, як уряд виділив військовим понад 4 млрд грн. А ми і надалі чуємо про один бронежилет на вісьмох військових, про гуманітарну допомогу цивільного населення через нестачу харчів і амуніції, про проблеми з ротаціями і т.д.. Цей бардак продовжується, а люди гинуть.
 
         Я знаю простий спосіб вирішити усі проблеми з забезпеченням учасників АТО усім необхідним. Цей спосіб настільки простий, що стає аж смішно від його простоти. І водночас він суперефективний. Але, незважаючи на його простоту, можливість застосування цього способу надзвичайно малоймовірна. Мова йде про те, щоб на передову АТО у нацгвардію призвати на службу п’ятьох молодиків. І тоді попри них, усі учасники АТО будуть забезпечені усім необхідним, а українські матері відповідно отримають менше "вантажу-200".  А тепер я назву цих бажаних вояків Національної Гвардії України:
Порошенко Олексій Петрович, 1985 року народження.
Турчинов Кирило Олександрович, 1994 року народження.
Аваков Олександр Арсенович, 1988 року народження.
Коваль Володимир Михайлович (призовного віку)
Коваль Богдан Михайлович   (призовного віку)  

    
© Даяна [23.06.2014] | Просмотров: 7583

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.5/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook