для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Коломойське князівство


Коломойське князівство
Трішки дисонансу.
Зараз всі захоплюються Коломойським. Який молодець, який патріот, та інші , таки що стискають від захоплення горло, реляції.
Але...
Але...
Не треба забувати, що це такий самий бандит, як і Ахметов. І трупів за ним, також не менше, ніж за Ахметовим.
Раніше в нього була просто армія бандитів. Тепер в нього офіційна армія. По всім військовим канонам. З офіційною зброєю.
 
І якщо Ахметов хотів зробити своє князівство по-дурному, то Коломойський робить це по-розумному. Буде Коломойцьке князівство. І скільки областей туди увійде, невідомо.
І хто зможе його приборкати, також невідомо. Хоча відомо, Юлія Тимошенко. Але ідіотизм, який був інфікований в голови 54% виборців, призвів до того, що ці виборці проголосували за клан олігархів. Куди входить і Коломойський.
Не виключаю наявність патріотизму в діях Коломойського. Але це не той патріотизм в класичному розумінні. Це коломойський патріотизм. Якщо хтось думає, що він є альтруїстом, вивалюючи лантухи з грошима на потреби армії, той глибоко помиляється. Беня все поверне. З величезними відсотками.
 
Один тільки його Приват-банк чого вартий. Мабуть всі хоч раз читали про історії з беспределом, який є мейнстримом цього банку. Я і сам був вляпався. Поклав туди гроші, які через деякий час зникли. Невеличкі правда, але прецедент такий був. Відмазок у банка тисячі. І в усіх винен тільки я, сам банк білий та пухнастий.
 
З чим пов'язана така його гіперактивність? Вірно, з війною. А коли заробляють шалені гроші різні діячі на кшталт Коломойського? Знов вірно, під час війни. Жирного карася Коломойського запустили у ставок з мальками.
Так що пропоную не піддаватися ілюзії стосовно Коломойського, як безкорисливого, та ще й українського патріота. Протверезіння може бути дуже болісним.
 
Звісно, те, що він робить на користь державі, можна тільки вітати. І ні в якому разі не відмовлятися. Але, не більше того. В політиці йому робити нема чого. Ми щойно вляпалися з шоколадним зайцем. Можна тільки уявити, що буде, якщо ще і Беню допустимо до корита.
© маска [13.06.2014] | Просмотров: 1430

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook