для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ось вона яка, Третя Республіка


Ось вона яка, Третя Республіка
Порошенко з Луценком збирає всіх олігархів: Фірташа, Ахметова і т.д. під своє крило і виправдовує це патріотизмом. Це - очевидне шахрайство. Коломойський свій патріотизм підтвердив справами.
Що натомість зробили Ахметов, Фірташ, Григоришин, Новінський?
 

У війні не можна перемогти шляхом переговорів. Тим більше, з Росією. Порошенко зайняв зрадницьку позицію. Замість того, аби вдосконалити керівництво армією та АТО, він вирішив домовлятися з путінськими агентами впливу типу Хайді Тальявіні. Це - шлях до поразки. Якщо в перші місяці в АТО були об"єктивні проблеми, пов"язані з мобілізацією, з обладнанням самої армії, то зараз всі ці питання оперативно вирішуються. Треба форсувати АТО, а не тиснути на гальма.
Ми зобов"язані бути чесними хоча б заради тих, хто загинув за ідеали Справедливості. Якщо Пожидаєв, ставленик Ахметова і голова Донецької міліції - зрадник вітчизни, через чию пасивність донецька міліція стала на бік російських окупантів, треба про це відверто заявити і добитися звільнення та притягнення його до відповідальності. Ніякого союзу з Ахметовим за таких обставин бути не може. Він повинен або служити Україні або хай спілкується з генеральною прокуратурою.
Трансформація Юрія Луценка від "руйнівника олігархічної корупційної системи" до реанімації цієї ж системи під нового власника пройшла впродовж кількох місяців на наших очах...
© 67viktor [10.06.2014] | Просмотров: 2808

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/70

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook