пароль
помнить
uk [ru]

Путін - великий вождь рузке


Путін - великий вождь рузке
Ну, щодо рузке, то здається, що адекватною частиною світу про них майже все з'ясовано. А саме: рузке - дикі імперці.
 
Дикий імперець не має іншого сенсу життя окрім розширення імперії. Орда-с.
 
А от наші дамбаси .. Ото бідолохи! Загубилися в часі безбатченки .. Було знайшли собі Януковича і трималися за його штанці .. Так майдауни кляті все зруйнували! Хунта! Фашисти!
 
А як дамбаси втратили папу, так і дах у них з'їхав .. І прямо над їхньою нещасною головою зависло синє небо .. А в небі стрікочать гвинтокрили і розсікає штурмова авіація ворожої України ..
 
І почали дамбаси ділитися на тихих і буйних .. Тихі по палатах залягли, а буйні по вулицях забігали, Данєцкую ріспубліку клікаті .. "Пріді-пріді, красная Данєцкая да ріспубліка! Накармі нас, напаї і успакой ти нас! А то наш підарас убьог в Растов, кінул нас .. І вот! Криша-та наша і с'єхала, блять! А бєз криші чаво ж .. Любая варона в голову насрьот!"
 
"Уууууу-уу" - гули тихі і пічальні по своїх полатах. Чимось вони були сильно невдоволені, але ніхто не втямив чим саме тихі були невдоволені ..
 
А буйні були вдоволені, тому що непокоцаних магазинів ще вистачало .. Тєм боліє шо рядом і Луганда открилась .. Автомати час від часу видавали, і Путін такой маладой ..
 
Шоправда, Путін був якийсь не такий, як папа Янук .. Якийсь він виявився ніпанятним .. В Росію до себе ні бірьот .. Це буйних дамбасів зразу ж якось неприємно вразило .. Ну, ми всьо-равно за Расєю, до паслєдніво .. Потомуша ж тут окромя бандьоравців нікого немає .. А бандьоравців можна только нінавідіть, потамушо вони страшні .. І хоч ми, дамбаси, тут пропиті-немиті, а вони ж все одно з'їдять нас ..
 
А Путін всьо ж таки свою лінію гне, а та лінія виходить якась перпендікулярна .. Шо ж получаіца, пацани? Магазіни у нас закончуютца, дєніх вже давно ні відать, потаму шо банкі у нас закончілісь ще раніше .. своїх деніх ні пічатають, бо ніпанятно, чєй партрєт на купюру сажать .. Путін, сука такая, ні жрачкі, ні воткі, ні дєніх нє шльоть ..
 
Зато Кадир шльот своїх кадирков .. Камаз за камазом .. І кадиркі еті всьо імєют, і нас, дамбасов, уже присматрівають .. Скоро по наших кватєрах пулімьотниє гньозди совьют і в тє гньозди наших баб почнуть тягать ..  
 
Получається як в Кримє - одні фошизди ушлі, другія тут же нарісаваліся .. Причому, чим дальше, тєм больше баб тягне до київських фошиздів .. Баби ужє голосять - пусть краще бандьори з'їдять вас, пьяніц, чєм нам тірпєть ат етіх кадирков.
 
А Путін сказал - ні шагу назад! Т.е. в Расєю нізя .. Із Расєї - пажалуста, а назад - ні нагой. От же гад! От же Расія! От же сука!
 
Шо ж получаіца? Росія нє тока до себе не бере, а ще й кадирками фарширує .. ДНР деніх нє пєчатає, а як без дєніх жити? Як дітей зрощувати? Виходить так, що треба бігти в бік бандьоравской грівні.
 
Ну, шо ж, Путін! Спасібо за науку! Донбастан і Луганда тібя ні забудут!
 
alko_2464
© Карт [03.06.2014] | Просмотров: 2347

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить