для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"Консиліум лікарів рекомендував Януковичу полікуватися ще дві доби"



У політичній біографії Віктора Януковича є одна історія, про яку його соратники ніколи не згадують. Це – так званий яєчний теракт.
 
Свою правду про події в Івано-Франківську, коли Янукович упав від яйця, Тарас Чорновіл оприлюднив лише через п'ять років. Після 2004 ніхто більше з оточення Януковича до цієї теми не повертався. Хоча варто було принаймні вибачитися за все те, що тоді було сказано – а фактично, набрехано народу України.
 
Вся ця історія – гарна нагода ще раз переконатися, що не можна слова політиків сприймати за чисту монету. Те, на чому вони наполягають зараз, з часом буде ними же спростовано.
 
Після того, як ми оприлюднили інтерв'ю з Чорноволом, я зібрав хронологію заяв і новин, які лунали п'ять років тому.
 
24.09.2004 10:14 У Івано-Франківську було скоєно нападна прем'єра Віктора Януковича. При виході з автобуса біля Прикарпатського університету імені Стефаника у Януковича невідомі почали кидати яйцями. Він упав. Охоронець переніс прем'єра в інший автомобіль.
 
24.09.2004 11:10 Януковича госпіталізовано в Івано-Франківську обласну лікарню. Попередній діагноз "коллаптоідний стан внаслідок поранення гострим предметом".
 
24.09.2004 11:39 Прем'єр-міністр України Віктор Янукович знаходиться в лікарні після інциденту в п'ятницю ранком в Івано-Франківську.
 
Як повідомила прес-секретар прем'єра Ганна Герман, у Януковича було зроблено два кидки, один – твердим предметом. Людина, що атакувала Януковича, затримана. Проводиться дізнання.
 
24.09.2004 12:27 Виступ депутата від Партії регіонів Колоніарі з трибуни парламенту:
 
"Народ Украины! Сегодня, 24 сентября, в Ивано-Франковске, во время встречи Виктора Федоровича Януковича с избирателями, нашего Премьер-министра, кандидата в Президенты Украины, группа экстремистов-националистов с криками: "Так, Ющенко!", бросила в Виктора Федоровича тяжелые предметы. Ему до сих пор оказывается медицинская помощь. Также ранен охранник Виктора Федоровича".
 
24.09.2004 13:21 Віктор Янукович знаходиться в реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної лікарні, однак загрози його життя немає. "Віктор Янукович лежить під капельницею", – сказала Герман.
 
24.09.2004 14:42 Під час інциденту, який стався у Івано-Франківську, в прем'єр-міністра Віктора Януковича кинули пристрій від відеокамери. Про це повідомив заступник керівника прес-служби уряду Олександр Тернавській у Івано-Франківську. http://www.pravda.com.ua/news/2004/9/24/12130.htm
 
24.09.2004 18:02 Керівник передвиборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко повідомив, що в прем'єра влучили акумулятором від телекамери. Тігіпко заявив, що зараз загрози життю прем'єра немає, але він досі знаходиться в лікарні.
 
Губернатор Івано-Франківщини Михайло Вишиванюк повідомив на прес-конференції, що у Віктора Януковича влучили двома каменями. Один камінь потрапив у голову, інший – у груди. Прем'єр отримав больовий шок.
 
24.09.2004 18:40 У п'ятницю в центрі Донецька на площі Леніна відбувся мітинг у підтримку Віктора Януковича. На мітингу заступник керівника донецького облштабу Януковича Владислав Лук'янов назвав інцидент "терористичним актом проти демократії".
 
24.09.2004 18:45 Член фракції "Регіони України" Микола Круглов вважає, що події з нападом на Януковича є результатом політики, яку проводять блок "Наша Україна" і БЮТ. "Це перші ластівки. Сьогодні полетів перший камінь чи металева річ, що наступне очікувати – кулю комусь у чоло?", – сказав Круглов.
 
24.09.2004 19:04 Патологічних змін кісток черепа, головного мозку, шийного хребта та грудної клітки у прем'єра Віктора Януковича після нападу на нього в Івано-Франківську не виявлено.
 
Такий висновок лікарів щодо стану здоров'я Януковича оприлюднив сайт Кабміну.
 
"Доставлений до приймального покою Івано-Франківської обласної клінічної лікарні пацієнт Віктор Федорович Янукович скаржився на головний біль, загальну слабкість та запаморочення. Порушень життєво-важливих функцій (органів дихання, кровообігу) не було, – говориться у висновку.
 
Янукович був госпіталізований у відділення інтенсивної терапії, оскільки, із слів оточуючих, втрачав свідомість.
 
25.09.2004 14:33 Прем'єр-міністр України Віктор Янукович проходить курс лікування в клінічній лікарні "Феофанія". "Консиліум лікарів, який відбувся в суботу вранці рекомендував прем'єр-міністру Януковичу полікуватися ще дві доби", – повідомив журналістам голова Донецької обладміністрації Анатолій Близнюк.
 
http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4b06ad7dc72b2/
АО-44 [20.11.2009] | Просмотров: 2466
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/25

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook