пароль
помнить
uk [ru]

Ну от і все...


Ну от і все...
  Ще щось варнякав тут. Плани будував. Наївний. Всі плани вже побудовані. Всі дорожні карти прокреслені. Забули сповістити мене ? Буває..., не велике й цабе.
  
"Военнослужащие третьего батальона 51-й механизированной бригады после передислокации под Николаев устроили бунт и требуют перебросить их на ровенский полигон."
 
  Молодці хлопці. Ціною власної крові зрозуміли - те, що підлягає здачі, не може бути захищене ні за яких умов. То ж гайда до себе, в Бандерштадт.
 
" Новим мером Одеси обрана людина з російським паспортом"
 
СБУ - ні гу-гу. А для чого піднімати кіпіш ? Аби це у нас тут, в Малоросії, то б інша справа, а в Новоросії нехай розбираються самі.
 
"Розстріляли "Камаз", який їхав останнім. Кажуть, що влучили й з гранатомета, але я цей "Камаз" бачив - пробитий, скла немає, але пішов своїм ходом, і слідів горіння не помітно. Тож думаю, працювали тільки зі стрілецької", - зазначив він.
"Засідка була організована вже в Харківській області, неподалік Ізюму", - сказав Бабченко."
 
Литвин, брат Литвина в курсі - кордон має пройти там-то і там-то. Харківщина до Малоросії не ввійде. А йому в Києві забезпечено почот і зірка героя.
 
"Верховная Рада перенесла на вторник, 3 июня, вопрос о лишении мандата народного депутата Олега Царева"
 
Іще не визначилися ???!!! Браво, паразіти !
 
"За Литвина як нового спікера парламенту вже зібрали 265 голосів"
 
От холєра ! Хлопці, та сказали б зразу, де у вас пройде демаркація між трьома недосуб"єктами, так я б і не голосував задаремно. Живу, тут, панімашлі, на кордоні, Малоросії з Новоросією, знав би наперед, вже б готувався до еміграції до Бандерштадту. Бо не подобається мені..ні країна добкіних-гоблінів, ні порошенків-литвиних. Але шо вдієш, як ми вже в мішку, тільки не зав"язані і мотузка не в наших руках.
 

 
От така печаль в мене, друзі, від одного із поствиборних днів і чергової активізації АТО.
Розрадьте, чи одне із двох.
 

© Дюма [29.05.2014] | Просмотров: 4774

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/54

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook