пароль
помнить
uk [ru]

Від революції до революції


Від революції до революції
Слава Україні!
 
В статті "Триувіратори" її автор (Наталя Приходько) пояснила мені, що в першу чергу з перемогою на виборах було поздоровляти не Фірташа, а Льовочкіна. То ж, пане Льовочкін, вітаю Вас з виходом на наступний рівень. Щасти!
 
Що ж воно виходить? Що гравцями у нас є олігархи. От зараз у них починається новий етап гри, адже умови на полі суттєво змінилися. Завдяки активності народу до влади наблизився Коломойський і Порошенко, а Ахметов з Тарутою від влади відсунулися.
 
Отже, не можна виключати певного загострення стосунків серед олігархічної зграї .. З передислокацією фігур у владному полі має відбутися певний перерозподіл активів - наближені до влади мають право на більшу частку їх, а віддаленим від влади нє па панятіям тримати таку аж надто велику частку українських активів.
 
Можна очікувати, що і народ отримає своїх бонусів за участь в грі. І отримає ще як нагороду за правильний вибір. Не можливо навіть уявити, щоб зразу після встановлення нової влади пішов той самий дерібан, що був за донецьких. Хоча б тому, що більших і голодніших хижаків, ніж донецькі, вчений світ не знає. Отже, будемо сподіватися на всілякі реформації нашої паскудної системи життя.
 
Доречно зауважу, що якість народу помітно зросла - якщо в 2004-му народ був під проводом політиків, то вже в 2013-му він тримав політиків на відстані. А наступного разу (років через 5) він буде зовсім обходитись без політиків.
 
А що ж таки за революція відбудеться в 2018-му? Це буде Революція Очищення. Як раз тоді суспільство (воно ж на той час суттєво оновиться) вже буде готовим реально здійснити люстрацію і позбутися залишків комуно-олігархічної системи.
 

Героям слава!
 
ukr
© Карт [28.05.2014] | Просмотров: 1288

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.0/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить