пароль
помнить
uk [ru]

Що ми програли на цих виборах?


Що ми програли на цих виборах?

 
Вибори президента України , мера Київа і Київради відбулися, народ вільно висловив свої уподобання, під час виборів ніхто не заважав йому вибрати тих, за яких він всім своїм розумом і серцем готовий відстояти правильність свого вибору. І який це він вибір здійснив і чому?
 
Президентом стала людина відома у політиці і у великому бізнесу вже біля 15 років, і ці два поріднені види його діяльності вивели його на першу сходинку українського суспільства. Він став успішним політиком в першу чергу своємо багатству, а богатів він дуже успішно бо був у перших рядах українського політикуму у всіх останніх владних структурах президентів України.
Він гнучкий політик, ніколи не був у радикальному протистоянні до влади, за винятком останніх трьох місяців агонії влади Януковича, коли вже чітко було відомо, що узурпатор не втримається.
 
Політик Порошенко задекларував свою схильність на євроінтеграцію, він був на Євромайдані з цим гаслом, хоча у нього великий бізнес у Росії і навряд чи Путін дозволить йому існувати, якщо президент Порошенко не буде схильний до путінського світогляду «справедливого» миру. Політик Порошенко ніколи не показував силу у протистоянні з сильним супротивником, ні з Юлією Тимошенко, ні з Віктором Януковичем, він і тепер на мій погляд не зможе бути самостійним і сильним.
 
Ці вибори програла не тільки Юлія Тимошенко, але більш жорстку поразку потерпіли національно-патріотичні сили України, рушії, мотори  революції Гідності -Свобода, Правий сектор, Батьківщина. Без них , без їх героїчних бійців не відбулаась би ліквідації режима Януковича з його бандою , вигнання з Київа путінських кілерів, беркутівців. Це була українська національно- визвольна революція, і невипадково
Путін організував проти неї нечувану пропагандистську диверсію, по-перше, застосував до неї ключові слова, які у підсвідомості людей визиває страх, ненависть,озлоблення, це слово «фашизм».
 
І коли по країні Батьківщиною, Свободою і Ударом були організовані  акції : Повстань Україна!, то путінські  найманці з ПР і КПУ зробили ідеологічну диверсію і реальну провокацію на майданах, коли українців називали фашистами, а озброєні бітами і з натринованими кулаками «тітушки» видавали себе за антифашистів, і били, громили національно визвольний рух в містах і в віртуальному світі пропаганди.
 
Особливо широкий розмах антиукраїнська путінсько-януковичська попаганда отримала тоді, коли на Майдані був організований штаб опору, куди увійшли Турчинов, Тягнибок, Яценюк, Кличко, Аваков, Парубій, і інші політики, які забезпечили організаційно життєдіяльність революціонерівпо супротиву режиму  на протязі трьох місяців.
 
Путінсько-януковичська попаганда цю революцію вперто занесла в разряд фашистсько- бандеровського перевороту. І оскільки путінцам вдалося в підсвідомості людей побудувати стійкий звязок між фашистом і Бандерою, то українці стали відхрещуватись від жахливого посібника фашизму, і тобто від бандерівських ідей.
 
Це боягузство бути обвинуваченим у бандеривщині дійшло до такого маразматизму, що всім приїзджим гостям з Сходу України чи Росії западинці і кияни почали показувати, що у них немає жодного бандерівця, львівяни почали всією громадою розмовляти російською, щоби довести, що якщо треба, то вони можуть і не користуватися тою рідною державною мовою.
 
Такої зради національних інтересів ніколи не чекав від тої громади, ніколи не думав, що головний і самий сильний інструмент боротьби за незалежність і суверенитет України – українську мову можно в угоду коньюнктурним задумам продати. Але маразм на цьому націнально-патріотичних сил не закінчився, бо на виборах президета України дійшло до того, що переможці і вдохновителі Революції Гідності Тягнибок отримав 1.1% голосів виборців, а  Ярош 0,7%.
 
Це що, народ переляканий, чи він дійсно думає, що олігарх і опора ПР сепаратист Тігіпко може мати 5,22% підтримки суспільства, або той же регіонал Добкун з своїми 2,1% ? Може націоналіст Тягнибок має мати у два рази менший вплив у суспільстві ніж голова єврейської громади Рабінович?
 
Таки путінська пропаганда гіпнотизує і зомбує не тільки свій народ, але вона мала сильний  вплив і на націонал- патріотів України, які відреклись  від духу свободи Бандери. Сподіваємось, що це зомбування короткочасне, і в головах українців проясниться і вони знову усвідомлять, що проти агресії Росії є одна сила в Україні це національно- визвольний рух, заснований Бандерою.
© Alexandr Stoyka [28.05.2014] | Просмотров: 1530

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.1/63

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Зареєструватися



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Реєстрація