для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Настанови виборцю


Настанови виборцю
Багато хто з кандидатів, що йдуть на вибори, звучать як стара вінілова платівка на новому СD-програвачі з Dolby surround. Наче час обіцянок не пройшов разом з головним "покращувачем", а "покращення" все обіцяють та й не забувають додати "томущо". Безглуздість обіцянок зрозумів навіть Дарт Вейдер, який відверто насміхається з киян та українців ("дешеве сало") своїми гаслами з недешевих бігбордів.
Пройдемо по обіцянкам від зворотнього. Враховуючи, що кандидати мають відмінність лише у статі (хоча гасло "задовольню всіх жінок" чи "знімусь на обкладинку "Плейбоя" теж мало б своїх уподобувачів), то обіцянки миру, злагоди, порозуміння, вивчення двох-трьох мов, або позбавлення одніє з мов, можна виконати будь-якому кандидатові. Отже, уявіть собі кандидата, що обіцяв би щось інше, ніж зараз роблять усі разом кандидати - красиві, багаті, забезпечені та ті, що не знають бідкань народних. Виходячи, що все найкраще (що ніколи не втілиться) вже наобіцяно, то програма мала б виглядати так:
 
"Я, кандидат від недемократичної та антинародної партії завжди крав та обманював. Зі мною йдуть негідники (список злодіїв).Я живу за кордоном, моє майно за кордоном, жінка та діти за кордоном, тому влада мені потрібна, щоб все тут було інакше, ніж за кордоном. Я вже багато років в політиці, тому нічого нового зробити не зможу і ви ще пожалкуєте, що за мене голосували.
Я хочу:
-щоб у нас було менше інвалідів, хворих, ветеранів, безробітних. Тому всіляко буду перешкоджати в набутті ними статусу, виплаті допомоги, заниженню статистики.
-щоб старі будови та підприємства руйнувалися, люди виселялися, а майно перерозподілялося.
-щоб вчителі та медики працювали безкоштовно(як воно записано в Конституції про безкоштовну медицину та освіту), очікуючи залишків бюджету.
-щоб екологічна ситуація погіршувалася, а відповідальні несли б нісенітниці, робили відписки та отримували хабарі. У нас же медицина безкоштовна, то й наслідків ніяких.
-щоб не було середнього бізнесу, а була одна монополія, підконтрольная моїй владі.
-щоб була підтримка корупції, як легалізація простих шляхів для вирішення надскладних проблем. Що ніхто з вас хабара не давав? Чи хтось хоче працювати, добиватися, вивчати законні шляхи досягання мети? Гроші - мірило усього. А бескоштовно тільки пташки співають.
-щоб були надпотужні силові органи, що заміняють усі гілки влади, з високими каральними та репресивними можливостями. Держава не може помилятися, а невинних людей не буває.Хто не хоче бути покараним - читайте пункт вище.
-щоб була дорога їжа, дорогі ресурси, дороге життя, дорога влада. Ми живемо в епоху глобалізації.
-підтримка спорту, культури, мистецтва скасовується. В бюджеті нема коштів.
-армія. Та у нас міліції достатньо. А так - всі навколо нас стратегічні партнери. Хіба що видати декілька квартир генералам для імітації військового параду.
-наука? А що це таке?
-нікого у владі карати та переслідувати не буду, бо "земля кругла", "рука руку миє" та в мене всі тут куми, хоч я роблю вигляд, що їх вперше бачу."

 

 
Колись була така загадка в Евменіда. Брехун каже : "Я кажу вам правду!" Він бреше чи ні? Якщо він брехун, то говорячи правду він бреше. Якщо він говорить брехню, то він каже правду.
Тобто, почувши від кандидатів вищевикладенну маячню, яка не підходить для красивої програми, а підходить для опису реального стану речей, можна було б повірити кандидатам, ,бо вони кажуть правду про життя людей і свою попередню діяльність, бо саме цим займалися і нічого не запропонували для упередження злочинів минулої влади, до якої мали негідність належати багато хто з кандидатів . Тільки хто б їх після цієї "явки з повиною" вибрав би? Ну, якщо ви зібралися проголосувати за брехуна через те, що "кто_єслі_нє_он?", "його сусід по дачі на Мальдівах ще гірший", "компромат на суперника мене вразив більш, ніж компромат на мого брехуна", то раджу хоча б заглянути в минуле вашого кандидата, запевнитися, що він хоч знає, як працюють гілки влади за кордоном (а не в євразійських країнах), як функціонує світова фінансова система у світі (а не лише на Кіпрі чи в приватній установі), як набирати команду та готувати собі заміну (а не збирати ОПГ по встановленню тоталітарної влади), вивчав історію, музику, літературу та культуру України (а не СРСР чи Москва-хачкали).
В давні часи за брехню могли б повісити на головній площі, бо обманюючи мільйони ти зловживаєш їх довірою та призводиш до занепаду цілого народу, а не лише одної людини, яка є цінністю держави згідно з Конституцією. Ми не такі жорстокі, тому пропоную встановити замість вертолітного майданчика - символа корупції та вседозволенності - перед парламентом на постаменті клітку, де виборцям можна буде посадити брехуна. Якої кращої долі заслуговує той, хто доводить свій народ до тваринного існування? І його будуть годувати, як тваринок в зоопарку, ті, чиї обіцянки він виконав. Державного злодія буде видно і гостям, що приїздять до столиці (можна підсвічувати як пам"ятник Володимиру) так і в урядовому кварталі тим, хто ще не встиг обманути виборців.

А тим, хто визначив серед своїх кандидатів людину, що не бреше навіть в ситуації, коли брехня рятує життя, маєтки та привілеї, то визначайте як інструкцію до гаджету, що кандидат робив до цього часу, як саме кандидат буде вирішувати ВАШі питання, яку відповідальність він готовий понести за свої помилки. Якщо інструкції до гаджету "кандидат" не має, чи гаджет "кандидат" працює за схемами минулого сторіччя чи на платформі азійської зборки, то звертайтеся до інших більш сучасних гаджетів.
Якщо ми обираємо злодія - то він краде, якщо гвалтівника - то він гвалтує, якщо ЧКіста - то він створює НКВС.
 
Голосуйте за захисника, митця та розумну відповідальну людину і щасти Україні!
 
P.S.: хотів вставити фото декількох лідерів перегонів, але подумав, що вони чесні, якщо їх підтримує так багато людей, якщо вони ще не засуджені, якщо в них є родина і діти, яких годувати треба, які їх люблять,  друзі, які їм правду скажуть лише тоді, коли вони опиняться за гратами або у вигнанні, суперники на перегонах, які знають хто, що і де вкрав, але крали разом!
© Yagnichenko [24.05.2014] | Просмотров: 2902

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook