пароль
помнить
uk [ru]

Гори, молитви і піар


Гори, молитви і піар
Схоже, в Україні - новий виток започаткованої ще Ющенком моди на високогірний піар. Руслана скликає черговий наймасовіший™, найефектніший™, найрекордніший™ проект - похід на гору Хом'як, що зовсім випадково опинилася біля гірськолижного комплексу "Буковель".
Безумовно, так само збігом обставин є запрошення Русланою на мітинг директора ГЛК "Буковель" Олександра Шевченка (так, це Руслана так сказала - вона запросила його, не навпаки) і проведення наступного дня довиборів до Верховної Ради в Івано-Франківську, в яких пан Шевченко, зрозуміло, бере участь.

Хом'як не є "однією з найвищих карпатських вершин", як про це розтрубили всеукраїнські телеканали. З висотою 1542 м він, власне, навіть не одна з найвищих вершин Українських Карпат. Проте ЗМІ дружно скопіпастили один в одного число 1600, деякі за якоюсь секретною формулою вмудрились округлити до 1800 і... вуаля - в очах пересічного українця Руслана з Шевченком вирушають в сповнену небезпеками експедицію до вершини неприступної гори. І все заради того, щоб от разом стати і помолитися. І заспівати. І веб-трансляцію провести. Цікаво, скільки разів під час трансляції в кадр попаде панорама "Буковелю"? Чи він і не виходитиме з кадру, адже від початку планувався як фон? Принаймні, по факту - "Буковель" і його директор вже стали фоном заходу, на гору можна і не йти.
Руслано, в погоні за "найнайнай" можна розгубити вже здобуті заслуги і, що важливіше - дане природою. Не треба там "наймасовішого". Побережіть заповідник "Горгани", тварин, рослин, для яких він досі є домівкою, незважаючи на постійне розширення "Буковелю" в бік заповідника. Йдіть на Говерлу, там вже й так з точки зору екології все втрачено, і вона й справді найвища - вам підійде.

Молитва - це справа добра та помічна, та підкріпіть її ділом - в честь виборів винесіть з полонини під Хом'яком хоча б по одній бляшанці. Думаю, Бог не образиться, якщо ви допоможете йому зробити Україну щасливою.
На правах P.S. запевняю, що незважаючи на анонсовані 1600 (+-200) метрів, статуя Богоматері в повітрі над вершиною Хом'яка не висить, вона там стоїть на такому собі кургані і дуже навіть похилилась.
© Pum Dykyi [22.05.2014] | Просмотров: 1059

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/13

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить