для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Чому засмикався Ахмєтов?


Чому засмикався Ахмєтов?
Чому засмикався Ахмєтов? Та дуже просто, вся ця бодяга з незалежними Домбабве і Лугндою спершу були інспіровані ригами, виключно з одною метою - шантажувати Київ і вимагати для себе і для верхівки ПР гарантій НЕпосадки і збереження активів. А ви гадаєте це збіг, що барикади в Донбасі почали будувати зразу після пресухи Авакова-Наливайченка про винуватців розстрілу на Майдані?
 
Але Москва зіграла свою партію, і в Слов"янську з"явився стрілок-Гіркін з "порєбрікамі". Загреміли автоматні черги. Лихо в тому, що Гіркін з Ахмєтовим не пов"язаний, але якщо в Донецьку протестувальники діють ще й досі на межі закону (Пушилінські), то банди стрілка-Гіркіна здійснюють відвертий террор і цим накидають на ахметівських протестувальників шлейф террористів. А що Пушиліна контролює Ахмєтов - читайте Латиніну в "Новій газеті", про те як Пушилін зустрічався з Ходорковським. Просто пісня!
 
І все б добре, але банди стрілка-Гаркіна починають вимагати бабло вже в самого Ахмєтова і близьких до нього бізнесменів. І от щось мені підказує, що Київ на цьому вдало спекулює, навмисно затягує АТО і всіляко натякає Ринату: "Не домовишся з нами - залишишся з ними, сам на сам". А ви не дивувалися відверто нелогічній поведінці силовиків під Слав"янськом? Всім цим наказам "Не добивати" і "Відступати", коли до перемоги один крок?
 
Звісно широким масам про це не говорять, широкі маси жадають не торгів з Ахмєтовим, вони жадають арешту Ахмєтова. Та хіба ворон воронові око виклює? Олігархи нікого садити не збираються, у них - договорняк. А вас теж здивувало, що 2 травня війська АТО пішли в наступ і ледь не розмазали базу сепарастів - як раз після того як СНА та Правий сектор ледь не взяли штурмом Верховну Раду?
 
А тепер питання. Чому зараз раптом так скаженно активізувалася АТО? От що сталося? А стався батальйон "Донбас" що вже контролює на Донеччині два райони. Організований цей батальйон за тим самим принципом, що й безпартійні сотні самооборони Майдану. Знизу - маса підприємців і небайдужих громадян які перелічують бабло і забезпечують постачання. Зверху - збройний загін, з конкретною позицією, яку поділяють згадані вище маси підприємців і небайдужих. Класична Національна гвардія часів Великої Французської революції - армія бунтівної буржуазії.
 
Тільки лихо в тому, що коли на Донбасі придушать сепарастів, "Чорні чоловічки" резервісти з Нацгвардії і территоріальні батальйони повернуться до дому. І почнуть не просто задавати питання, а ще й вимагати на них відповідей. Силушку вони вже відчули і влади не бояться. І якщо так станеться, що козацтво, сотні Майдану і територіальні батальйони об"єднають зусилля, навколо харизматичного лідера....
 
Для правлячої верхівки і олігархів цей варіант - страшніший за російську окупацію і світову кризу, разом узяті. Тому силам АТО наказано розмазати сепарастів стерлка-Гіркіна, поки батальйон "Донбас" сам не зміцнішав і не зробив це за них. А Ахмєтов реве і стогне, який він "за єдину Україну".
 
Припускаю - розмажуть стрілка-Гіркіна, викинуть з псевдо-уряду ДиРи Бородая (гіркінського ставленця) - уряд ДиРи розсмокчеться сам. Ахмєтов накаже. Перевіримо?
© Дракон [20.05.2014] | Просмотров: 21787

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/118

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook