пароль
помнить
uk [ru]

Про Президента, Юлю і нас, грішних


Про Президента, Юлю і нас, грішних
Юля має бути Президентом, тому що врешті решт вона має ним стати, тому що, пані і панове, інакше просто не може бути, тому що не може бути і все!
 
Ну, тіпа все до того йде, а хто цьому пручається, так той лише гальмує час ..
 
Навіщо нам взагалі потрібний Президент?
 
Головним його призначенням є влаштувати нашу країну в пристойне міжнародне товариство. Якби таке сталося, то всі ми зітхнули б з полегшенням, адже пристойне товариство вміє жити і дасть нам шанс збудувати красиву і успішну Україну.
 
Решта наших надбань і здобутків, наших креативних винаходів цілковито залежать від нас самих і майже не залежать від будь-якого Президента.
 
Насправді ми очікуємо на провідну роль двох тенденцій: збільшення ролі Президента на світовій арені і зменшення ролі Президента (взагалі - центральної влади) на життя всередині країни.
 
Друга тенденція розгортається на наших очах. За відомими обставинами народ почав перебирати на себе владнання безпекових проблем країни .. Сподіваюсь, що невдовзі ми позбудемося тих совдепівських бойових загонів партії, якими були міліція, СБУ, прикордонники, армія .. На їх місці поступово утвориться щось таки народне.
 
Після того, як питання Донбасу знайде свій фініш, актив нашого суспільства візьметься за цивільну частину управлінської братії, та навіть і системи управління. Логіка громадянської творчості змусить владу і гроші спуститися на рівень самоврядування.
 
Коли (за наших онуків) зазначені дві тенденції довершать свою справу, от тоді ми, з облаштованій в світовому товаристві державою, з впорядкованою системою самоврядування, забудемо прізвище Президента разом з прізвищем Прем'єра ..
 
І будемо собі жити своїм добропорядним життям.
 
Concert
© Карт [17.05.2014] | Просмотров: 1745

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.7/44

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить