пароль
помнить
uk [ru]

Без політичної пам'яті нема політичної нації.


Без політичної пам'яті нема політичної нації.
Затямте, ниці. Кров Майданівців на руках і совісті ВСІХ переможців 07.02.2010-го.
Особливо переможців противсіханутих, миздобулів та інших петеушників в купі з комуняками та ригоаналами..
 
Нащадків гулагівських вертухаїв та НКВДистів, котрі за продовження окупації України імперією борються, - зрозуміти можна.
Але не можна зрозуміти та простити нащадків Січових стрільців і Вояків УПА, потомків жертв Голодомору та репресованих сталінщиною, котрі разом із недолюдками,- морителями їхніх дідів,- спільно і несподівано остервеніло боролися в 2009-2010р. за російський фашизм, втілений в особі Вітька Януковича та його «македонської» банди.
 
2010-тий - то спільний злочин противсіханутих, миздобулів, петеушників Тягнибока, тілігентів Тигіпка і фронтовиків Яценюка  вкупі з комуняками та ригоаналами .
2014-тий – кара за злочин мерзотників та недоумків для усього українства, яке допустило Януковича-Чикатила до президентської посади, щоб він її перетворив на особисту диктатуру агентури імперії. Неминучість якої при владі «македонців»  була абсолютно очевидною, як 2х2=4, ще в 2004 році.
 
І то - насправді Правда. Після того, що зробив агент Путіна Янукович та його банда з Україною, ця Правда гола і гірка.
 
От як противсіханутий  "Сталінград для Тимошенко" відхаркала Україна в 2014-му на Майданах! І ще довго буде відхаркувати!!! І справді, хіба не  «волю і правду» противсіханутих 2010 року, захищали російські снайпери на Майдані і зараз захищають агенти-терористи Путіна?
 
Нехай українцям не здається що у лютому 2014 українська політична нація перемогла  пабєдітєлєй 2010-го року. Вони, за  виключенням невеликої кількості, яка здриснули за кордон, вже оговталися, згуртувались і продовжують справу Януковича, нахабніючи все більше і більше.
 
Ваші співчуття та повага, мерзотники-пабєдітєлі 2010 року,  родинам загиблих на Майдані нещирі та лицемірні: кров майданівців і на ваших руках, і на вашій совісті.
 
Не буде прощення ніколи вам тепер від свідомих українців.
Ні за життя, ні після смерті.
 
І стуліть свої чорні пащеки, нарешті, нав’язуючи українській нації свого ставленика Шоколадного Пецика!
Хоча б з поваги до невинноубієнних патріотів із-за зради вашої всього святого, що тільки може бути святим у житті людському, потвори із пробірок ВЧК, ОГПУ, НКВС, КДБ та ФСБ…
© Sb Upa [06.05.2014] | Просмотров: 1061

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.2/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Зареєструватися



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
помнить