для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ПРОЩАНИЕ СЛАВЯН


ПРОЩАНИЕ СЛАВЯН

 
     Вибачаюсь колеги якщо ці «новини» вами вже давно проговорені і тому не здаються занадто актуальними, останні ж події в Одесі затьмарюють тепер всі інші, і я думаю що  кремль ще не раз і не десять раз підкине нам своїх провокацій, і ця безкінечна драма може взагалі стати для нас перманентною. Таким собі «боснійським» серіалом «online»…
За новинами я не встигаю вже сьогодні. Що далі?
Дяка Шрайку і Вам колеги, що є  Лінкодром!!!  Якби не цей «TopNews»!, то остання інформаційна ніша була б - TV новини, і то Слава Богу хоч не московицькі.
Бідні ж ті донбасюри, що годуються з кремлівської руки!
Одним словом «Слава Богу, що я не москаль!!!»
 

 
     Тому у звязку з своєю інформаційною облогою, сьогодні я хочу доволі безсистемно викласти Вам декілька своїх спостережень за останні тижні, які муляють мені свідомість.
 
     * ЩОДО ЗАКОНІВ СУЧАСНИХ ДЖУНГЛІВ…
     Спочатку пропоную подивитись чому на мою думку росія недовзі поверне Україні Крим...
Пропоную відеоролик. Він не про Україну. Він про Інтереси великих хижих держав.
Україна це територія, десь у болоті між цими монстрами. Можна так само сказать що вона і є якоюсь часткою цього загальносвітового «Болота».
Тож ГЕОПОЛІТИКА, АГРЕСІЯ І ЄКОНОМІЧНІ САНКЦІЇ:
 
    
 
КОРНІ ПРОБЛЕМИ:
 

 
Тепер 1500 знаків:
 
     * ПРО МОРАЛЬНИЙ СТАН моськовської тілігенції…
Пару тижнів тому надибав я в павутинні бесіду московських ІНТЕЛЕКТУАЛІВ щодо подій на півдні і сході України.
Хочу одразу звернути увагу на те, що ролик був викладений 17 березня 2014 г, а сама бесіда відбувалась 15 березня за день до кримського референдуму…
Називається вона:
Крым: геополитика как строгая наука
Повна версія тут:
http://www.youtube.com/watch?v=c79TGb_tYb0&list=PL9zEisCjnzxGJ96Zv1OJXPqVU5dBFCBQn
Я ж вкоротив її на 25 хвилин, для єкономії Вашого часу:
 

 
     Прослухавши міркування цих не найглупіших представників московитської інтелігенції і співставивши з подальшим розвитком подій в Криму і в Україні, міжнародною реакцією і рефлексієй москви, я зробив для себе цікаві висновки і пропоную вам переконатися в їх грунтовності.
 
     * Росіяни, особливо ті, що з освідченіших культурних кіл,  напрочуд реалістично сприймають анексію Криму . Їх не можна розглядати як простаків обдурених кремлівською пропагандою.
Вони прагматично розглядають Україну як свою «законну жертву», через свою внутрішю шовіністську переконаність у Вищому праві хижака на слабшу здобич.
Вони розглядають переваги і вади розбійного нападу, і теоретизують на тему подальшого захвату сусідньої «братерської» домівки.
Таких братів хотілося б мати якнайдалі, але якщо вони вже тут, то вельми корисно розуміти хід їх міркувань. А на повірку - їх точки зору з «логікою» путіна принципово збігаються.
 
     * Росіяни у своїй більшості вважають логічним і правильним не тільки анексію Криму, але і подальшу агрессію кремля щодо континентальної України.
Як ми бачимо московицькі інтелігенти прагматично вираховують ущербність такого надбання як Крим без подальшого загарбання ще як мінімум пʹяти – восьми областей: Херсонської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької Херсонської, Миколаївської, Одеської. Прораховують вони і політичні, і ідеологічні вигоди і вади свого розбійного нападу.
Вони навіть не беруть до уваги ні міжнародні норми ні закони, ні права людей які населяють ці землі. Ні мораль ні єтичні норми їх не турбують. Москалі вважають себе настільки суверенними, що впевнені – ні людські ні Божі закони їм не писані.
Москаль розуміє, що Крим без східних теренів України, для росії як чемодан без ручки, і нести обтяжливо, але й кинуть вже не можливо, бо це справді Піррова перемога. І з цим дискутувати навряд чи доречно.
 
     * Виходячи з цього найлогічнішим ходом для світової спільноти є доречним, на додачу до фінансових санкцій, підвісити росію на цього дуже затратного гачка і трошки почекати.
Я думаю що в цьому і криється таємниця здачі півострова ворогу без бою. - «Нехай тепер волоче цю валізу, а ми почекаємо…»
Якщо до цього ще європа відмовиться від кацапського газу, то гаплик путлєру настане за півроку-рік.
 
     * Україна ж на цей час вивільняється від впливу на результати виборів двух мільйонів громадян-зомбаків, які тягнуть всю країну у таёжну глухомань. Кримчани це наші заблукалі в часі співгромадяни, які завжди вміли на нюх обирати жопу, як не у вигляді ПР, так у вигляді КПУ.
Зараз вони знову знову зробили свій РАБСЬКИЙ вибір - рашку з путлєром, як нещодавно в тандемі з Даунецьком засватали всій Україні свого Ян-Дона Педера.
 
   * Тут я хочу сам собі заперечити, бо громадянами України вони були лише формально, по-паспорту.
А за покликом серця вони були, є і завжди будуть Совєцкімі людьми, «понаєхавшимі» халявщиками і їхніми нащадками совками. Це зомбаки якими штучно заселили крим, виморивши, виселивши і врешті витіснивши з ласого гніздечка корінне повноправне населення.
Вибачте мені за цей відступ, надіюся що Ви розумієте що я не маю на увазі «ВСІХ» підряд…
Але те, що є виключення - лише підтверджує правило.
 
   *  Щоб створити умови для демократизації України, нам напевно не зашкодить на деякий час, поки свідомо обирається легітимний президент і (хочеться вірити) патріотичний парламент, поки люструється влада, силовики - своїх співгромадян  «З особливими потребами»  тимчасово відпустити у таку омріяну ними тайожну прогулянку.
     Не знаю як з цим бути, але і Донбас – це те саме рашистське болото, сформоване на протязі десятилітть тотальним зомбуванням місцевими оракулами,  проросійським телебаченням і унікальним місцевим способом життя місцевого населення, таким схожим чомусь на російський спосіб.
Так само в нього понаїхало звідсіль різної шелупоні і наплодило нащадків.
Ось Вам приклад хоч і президента з Півновки. Дуже красномовний приклад…
 

 
   * Але «Восток – дело тонкое!!!» Можливо сьогоднішні перипетії навернуть більшість донбасят на шлях істинний і вони полишать свої мрії про кисільні берега з молочними ріками. Бо вже ж неозброєним оком видно що в расєє їх чекає оте, що Мрачний їм же і прописав…
Та мені видається що менталітет поміняти ніхто поки не збирається.
Такий собі український Детройт… Сіліконова бляха долина…
 

 

 
   *  А Крим…
Незабаром Крим повернеться додому, прочунявший від угару,  хапнувший російської міцної руки, насмоктавшийся солодкої путінської цицьки.
Можливо тоді,  після поголовної СБУшної перевірки "новоприбульців" щодо їх можливої співпраці з окупаційним режимом, щодо вірогідної вербовки їх ФСБою і при обовʹязковій нещадній люстрації, Крим  стане навіть більш проукраїнськім ніж сам Любомир Гузар. Україна знову прийме кримчан , за умови довічної відміни статусу автономії і спеціального статусу Севастополя.
 
    * Сьогодні путлєр засвітив, і ще не раз засвітить нашим спецслужбам всю свою пʹяту колону, на всьому сході і півдні країни, і згодом її буде не складно нейтралізувати. Звичайно коли ці спецслужби стануть спроможні.
А зараз, на мій погляд ведеться дуже складна і багатоходова гра світових наддержав на чолі з USA на захист Суверенітету України. Фактично це навіть не стільки захист України, скільки єкономічний розгром  росії як імперії.
Ось вихопив десь в тирнетах:
 
   *  
«Парадокс в тому, що Україні вигідна окупація Криму.
По-перше, Росію таки треба знищувать, а самі ми з нею не впораємося.
Поки Крим окупований, по Росії будуть лупашити всім світом. Вже всім зрозуміло, що в 1991 році СРСР нікуди не зник, а лиш зачаївся до пори, тепер його будуть добивать вже свідомо. Економічні санкції в сучасному світі дієвіші за бомби.
По-друге, ніщо так не вправляє мізки, як шлунок, що прилип до хребта. Кримські русофілики двадцять років галасували, що Україна їх мордує. Ну, то нехай скуштують донесхочу землі обітованної. Рік-два, і за колорадську стрічку чи російський прапор самі ж кримчани будуть влаштовувать "темну".
Ну, і по-третє, поки агресія Росії відкрита та явна, зміна політичного спектру України відбуватиметься прискореними темпами. Я дуже сподіваюсь, що КПУ таки здохне у корчах найближчим часом. Не кажучи вже про решту мерзоти.»
«kondybas»

   *  Тим часом Україна проходить своє дозрівання і очищення через «вогонь, воду і мідні труби», і цього шляху неможливо уникнути бо ЧАС НАСТАВ.
Своїм лицимірством, підступністю і віроломством Путін відкрив очі сліпим і зцілив немічних! Він зтер етнічні і релігійні перепони серед абсолютно всіх народів України. Він міцно обєднав нашу країну навколо нашого прапору і мільйони громадян щиро закохалися в гімн України.
Засліпленими кремлівською пропагандою лишилися тільки обдовбані, і пʹяні, і то не всі!
Тільки манкурти і ниці запроданці !
     * Кожна чесна людина вже усвідомлює що українцю  з москалем не по дорозі. При чому не залежно від етнічної приналежності. Тільки самі упороті москалі і їх проплачені посіпаки співають за гроші осану путлєру і благають у нього підмоги для реваншу.
Не буде підмоги, бо зашморг вже муляє путлєру кадик. Кирдик Путіна - тільки справа часу.
 


 

 

© ЗЕЛЕНЯР [05.05.2014] | Просмотров: 5132

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.0/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook