для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Коли Одеса почнеться в Києві?


Коли Одеса почнеться в Києві?
Френди (особливо ті хто дотичний до влади)! А як швидко ми почуємо про спробу захоплення колорадами Кабміну, про сутички між колорадами і самообороною Майдану та Правим сектором і про нові десятки загиблих кремлепаків?
 
Я не прикалуюся. За даними потрібних людей у Київ наїхало кілька тисяч людей росіян і кремлепаків зі східної. Їх не ховаючись селять у гуртожитках, обіцяють бабло за якусь роботу. ТСН показує репортажі про те що у підворотнях ховають коктейлі Молотова. Явно щось готується, а від ментів - ані гуку, ані свисту.
 
Варіант, що і мої знайомі і колишні колеги з журналістського цеху масово вдарилися в параною - виключений. А тому народжуєтсья у мене три серйозні версії.
 
1. На рівні високих силових кабінетів відбувається роскішна зрада, з ідейно-кремлівських міркувань чи за бабло Газпрому - не суттєво.
2. Силовики вкотре підтверджують що по них плаче кувалда і обдирочний цех комбінату Запоріжсталь, бо для роботи в міліції вони надто халатні і некомпетентні. І все що відбувається - класична дурість поки керівництво по Слов"янськах і Одесах сидить.
3. Одна відома політична діячка, чиєю негативною рисою завжди була безмірна й неохоплювана жадібність, таки вперто задалася метою влаштувати в Києві протистояння, спровокувати Київ на кров та погроми, і бодай в такий спосіб зарівати вибори.
 
Френди (особливо ті хто дотичний до влади)! Яке з моїх припущень правильне?
© Дракон [03.05.2014] | Просмотров: 2674

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.3/39

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook