для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Україна, статус: все складно


Україна, статус: все складно
Слідкуючи за подіями на Донбасі, та тим як на них реагує (чи то краще сказати НЕ РЕАГУЄ) теперішня влада, закономірно виникає питання: "Що відбувається панове Турчинов, Аваков, Наливайченко, і т.д.??"
До останнього не хотів писати критики у бік нової влади, оскільки ВСЕ ЩЕ сподіваюся, що вони візьмуться за розум і почнуть діяти у відповідності до здорового глузду, АЛЕ!!
А й*б же ж вашу мать!
Крим здали - були не готові до такого розвитку подій. За це можна критикувати, але це можна і зрозуміти.
Але ж з Донбасом же такого не повториться?? Чому все робиться на тиждень, а то і два із запізненнями?? За час проведення АТО керівники силового блоку 100500 разів звітували про якісь зачистки, а сепаратисти за цей час захопили 8 міських рад!!!! БЛ*ТЬ ВІСІМ!!! Не рахуючи всяких будівель СБУ, Прокурватур і т.д.
На основі цього виникають інші питання.
Чи то пану Турчинову релігія не дозволяє давати команду на реальну АТО, яка принесе жертви серед федерастів (і це нормально, бо інакше ніяк, скаженого ведмедя або вбивають, або він вбиває вас)???
Чи то пан Турчинов як тільки може підігрує пані Тимошенко, для того аби вона могла на фоні його бездарності виглядати спасителькою, яка косою розжене всіх сепарастів?
Чи то у нової влади є якісь домовленості з Ху*лом, або ж Західними партнерами, які просять вести себе подібним чином?
Чи то керівництво сильно боїться, що Ху*ло на нас війною піде? (що дуже малоймовірно, оскільки він цю війну не виграє ніколи, що він розуміє, інакше не робив би всі ці прелюдії з сепаратистами і іншою поєб*нню, а просто захопив би стільки, скільки хотів би)
Але факт залишається фактом. В Східній Україні наразі є купа військових, СБУшників і інших спецпризначинців, які, впевнений, здатні змести цих колорадських у*обків з лиця землі, що не вагаючись зробили би в самій Росії, якби щось подібне трапилося би там.
І насправді вже не так важливо яка з перерахованих, чи інших причин не дає новій владі адекватно діяти проти федерастів, адже їм потрібно зрозуміти ОДНУ ВАЖЛИВУ РІЧ - пане Турчинов, якщо Крим вам ще пробачить український народ, то Донбас вже точно НІ! І саме ви будете за це відповідати! І це я кажу як людина, яка вважає, що Україна швидше розвивалась би, якби не люди що живуть на Донбасі, які все ще живуть в СРСР!! Бо є велика різниця, якби більшість цих людей дійсно хотіла відєднатися від України і піти до Роісіі, і коли цих людей туди насильно тягне Ху*ло!! Майте це на увазі!!
 

© Michael623 [30.04.2014] | Просмотров: 4038
Метки: #Турчинов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/21

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook