для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ВОЛОДИМИР БОНДАРЕНКО: Голубому злодюжці Альхену з “Дванадцяти стільців” таке й не приснилося б.


ВОЛОДИМИР БОНДАРЕНКО: Голубому злодюжці Альхену з “Дванадцяти стільців” таке й не приснилося б.
Герої нашого часу, чиновництво з Київської міської адміністрації дуже нагадують Альхена по суті, але дещо “вдосконалили” його класичний образ. Їх єство не протестує проти крадіжок, їм не притаманне почуття сорому в принципі. Вони не знічуються, не соромляться, не конфузяться. Совість не для них. ВОНИ НАХАБНО І ВІДКРИТО КРАДУТЬ І ОБДИРАЮТЬ КИЯН!
 
В листопаді 2008 року в АЕК “Київенерго” виникли проблеми с газопостачанням. На ТЕЦ-5 І ТЕЦ-6 знизились температурні параметри теплоносіїїв, внаслідок чого понад два мільйонів киян майже протягом двох місяців вимушені були сидіти в холодних оселях, без теплої води. Міський голова Л.Черновецький користуючись захистом з боку Президента В.Ющенка та донецьких в особі керівника Партії регіонів звинуватив в усьому уряд.
 
Воістину коли хтось починає волати: “Тримайте злодія!”, потрібно уважно придивитись до волаючого. Після заяв “праведного” мера виявилось, що він був не щирим і шляхом безпідставних звинувачень інших прагнув приховати аферу в якій замішане його близьке оточення. На теплових електростанціях існує хороша професійна традиція — тримати стратегічний недоторканий запас мазуту, на випадок винекнення непередбачуваних ситуацій. В листопаді такі обставини сталися, якраз настав час використати мазут для підтримки необхідних параметрів теплоносіїв в мережі. Цього не сталося. Кияни мерзли. За це міська влада нахабно, з кишень цих же киян — ВКРАЛА мільйони гривень за неякісно надані послуги. Батереї ледве жевріли і квартири дообігрювались електрикою.
 
Далі більше!? В грудні 2008 року на сесії Київської міськради керівник постійної комісії Київради з питань паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства Ю.Бондар поінформував присутніх про те, що переважна більшість зазначених стратегічних запасів мазуту, була перепродана комерційним структурам!? Мова йде про стратегічні запаси!!! Що це розхлябаність, нехлюйство адміністраторів, економічна диверсія, чи злочинний бізнес за рахунок коштів та здоров’я жителів столиці?
 
Цікавим є той факт, що куплений мазут не було вивезено з підприємств, а залишався у їх сховищах. Пізніше міський голова Л.Черновецький зробив заяву, що лише після його особистої участі в переговорах з новими власниками купленого (чит. вкраденого) мазуту йому вдалось з ними домовитись і придбати його для ТЕЦ-5 І ТЕЦ-6 за пільговими для киян цінами і ТЕЦ запрацювали!? Спочатку зменьшуємо ціни і продаємо мазут для близьких приватних структур, потім у них же купляємо, за цінами набагато вищими. Тобто крадуть вдруге. Вершиною цинізму була спроба міського голови видати подібну подію в якості великих здобутків за часів його керівництва містом.
 
Подібні дії не могли не викликатицылоъ низки запитань. Особисто я відповідно до ст.15 Закону України “Про статус народного депутата України” зробив депутатський запит, який був оголошений 6 березня 2009 на засіданні Верховної Ради, на ім’я Міністра внутрішніх справ України з проханням про проведення детального та всебічного розслідування цієї справи, встановлення та притягнення до відповідальності осіб причетних до противоправних оборудок. (Депутатський запит. 2.03.2009.№45).
 
Шостого квітня 2009 року Міністр внутрішніх справ відповів на запит, та повідомив про факти фальсифікації якісних показників мазуту, що зумовило подальший його продаж комерційним структурам за зниженою ціною. За матеріалами дослідчої перевірки слудчим управлінням зазначеного ГУМВС 18.03.2009 винесено постанову про порушення кримінальної справи за частиною 4 стаття 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.(06.04.2009.№6379)
 
Слідчим міліцейського управління було установлено факт продажі мазуту по ціні вдвічі нижче від реальної його вартості — по 740 гривень замість 1570 гривень за тону. Таким чином міська влада здійснила крадіжку на суму 71 мільйонів гривень. Слідство зацікавив “щасливий покупець халявного мазуту”. І тут почались творитись різні дива.
 
Ні для кого не є секретом факт кураторства з боку Партії регіонів Прокуратури України. Не треба скидати з рахунків і особливі стосунки між Прокураторую та Київською міською владою, яку започаткував ще О.Омельченко. Мова йде про досить сумнівні земельні та квартирні оборудки, в яких не останне місце займає саме Прокуратура.
 
Тому не дивно, що саме Прокуратура зажадала справу на перевірку, хоча в принципі, не повинна була цього робити. Справу почали “динамити” та затягувати. Майже місяць вона там пролежала і лише після мого звернення до Президента, Прем’єра, Генерального прокурора, Міністра МВД справу повернули. (25.05.2009.№251).
 
Прокуратора Киева своїм листом до мене від 12.06.2009 (№04/2-3900-09) констатувала, що в провадженні СУ ГУ МВС України в м.Києві перебуває кримінальна справа №20-3729, порушена 18.03.09 за фактом заволодіння чужим майном, а саме мазутом, який зберігався в сховищах “Київенерго”, шляхом обману, вчиненого в особисто великих розмірах, за ознаками злочину передбаченого ч.4ст.190 КК України.
 
“На даний час у справі проводяться усі необхідні та можливі слідчі дії, а також оперативно-розшукові заходи, направлені на розкриття злочину та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.
 
Разом з цим, з метою повного, всебічного та обєктивного розслідування обставин вчинення злочину прокураторую міста у справі видано письмові вказівки.
 
Досудове слідство триває”. Складно сказати якого роду були згаданні письмові вказівки.
 
На календарі вже 10.11.2009. Слідство триває… Справа припадає пилом. Подібна логіка цілком зрозуміла, сьогоднішнє завдання регіоналів та Черновецького-протриматись ще декілька місяців. Вони надіються, що Янукович переможе і тоді проблема розсмокчеться сама по собі. Тому й маємо факт саботажу та блокування данної кримінальної справи.
 

 
Дойдя до слова “музыкальный”, Александр Яковлевич покраснел. Сначала запылал подбородок, потом лоб и щеки. Альхену было очень стыдно. Он давно уже продал все инструменты духовой капеллы. Слабые легкие старух все равно выдували из них только щенячий визг. Было смешно видеть эту громаду металла в таком беспомощном положении. Альхен не мог не украсть капеллу. И теперь ему было очень стыдно.
 
Ильф, Петров «Двенадцать стульев».
 
Леонід Михайлович, його донецькі покровителі, любий друг з Банкової схоже про сором забули після свого першого “чесно заробленого мільйона”. Ну як тут не скористатись коли твоя сім’я контролює в столиці усіх і вся. Ну не міг Леонід Михайлович не украсти мазут у киян цілих два рази, якщо ті продовжують жувати гречку та давно протерміновані шпроти і слухають псалми Адкладжі. Він так зневажає киян, що не обтяжує свою совість стражданнями. Таке Альхену не могло приснитись навіть в страшному сні.
 
Хочу, щоб цю публикацію Генеральна Прокуратура України сприйняла, як черговий мій депутатський запит та передала справу до суду.
 
Володимир Бондаренко Народний депутат України, БЮТ.
 
Борщагівка, Київ
ОРД
http://ord-ua.com/2009/11/17/-volodimir-bondarenko-golubomu-zlodyuzhtsi-alhenu-z-dvanadtsyati-stiltsiv-take-j-ne-prisnilosya-b/?lpage=1
tamarra [17.11.2009] | Просмотров: 2860

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook