для старых юзеров
помнить
uk [ru]

РЕСПУБЛІКА САЛО... ЗЛОЯКІСНЕ НОВОУТВОРЕННЯ...


РЕСПУБЛІКА САЛО... ЗЛОЯКІСНЕ НОВОУТВОРЕННЯ...
                          
     Дещо гумористичну статтю з назвою «РЕСПУБЛІКА САЛО» я задумав давно, ще до майдану, та за браком часу і навалою бурхливих подій так і не написав. І слава Богу, бо сьогодні, пробігаючі зрання свіжі новини, вона раптом намалювалася сама собою в ключі останніх подій і виявила нові грані. Але вона не вийшла аж занадто вже весела.
 
                 ПЛАН «Г»…
ЗЛОЯКІСНЕ НОВОУТВОРЕННЯ...

 
     Тож вичитав я зрання свіжину про те, як від моєго і Вашого імені кремлівські маніпулятори намагаються проголосити якусь нову «народну республіку україну», тобто ще одну Україну на тих самих теренах. Почитайте уважненько і Ви:
 
http://glavcom.ua/articles/19140.html
 
     Жодних сумнівів у правдивості цієї інформації у мене не виникає.
Якщо коротко: Ініціативна група «Майданівців» збирає всеукраїнське збіговисько відщепенців і прохіндеїв, з метою руйнування України, за допомогою утворення нової квазідержави «народна республіка україна».
 
     Чим же таке новоутворення загрожує самій державі і народу України?
Безумовно задумана квазіреспубліка «створюється» з єдиною метою – своїм дублюванням поставити під сумнів легітимність існуючої держави України і замінити її своїм злоякісним новоутворенням.
     При активних погрозах з боку РФ в наш бік, реальних деструктивних діях москви і нашої  доморощеної пʹятої колони очевидним видається що кремль, руками псевдопатріотів намагається організувати Україні чергову проблему з тим, щоб отримати в очах світової спільноти і своїх громадян «законне право» заїхати «до братів»  з вітерцем, на танках і броневиках.
      Цікаво те, що в цей раз агресія москви планується для захисту не тільки «росіян», а і нас з Вами від нашої ж свободи і незалежності. Захистити нас від нашого вибору вектору розвитку країни, від почуття власної гідності і волі, поділити Україну на удільні вассальні князівства, - ось новий план путлєра.
 
      Це самозванне збіговисько безперечно ніяке не державотворче дійство.
В час військової загрози нашій Батьківщині, коли маневри військ агресора відбуваються безпосередньо на наших кордонах, при ударному скупченні його регулярних військ, які взагалі-то вже окупували чималий шмат нашої держави;
При нахабній риториці, суцільній щоденній брехні ідеолога імперського тайожного союзу, неприкритій кремлівській підтримці терористів, диверсантів, вбивць і злодіїв, цей явний, ретельно підготований розкол України може здійснювати лише сам відвертий ворог нашої держави путлєр, руками медведчука та йому подібних посіпак.
путлєр – істинний замовник цього спланованого цирку, зацікавлена сторона і головний отримувач вигод в даній ситуації.
 
     І от здається мені що сьогодні є ще можливість запобігти нахабній фальсіфікації волевиявлення українців з вельми тяжкими наслідками.
Здається мені що в призначений путлєром термін, треба зібратися Справжній Київській Громаді, яка як знаємо налічувала в 2010 році десятки тисяч справжніх патріотів. Одних бютівців кажуть більше 30 тисяч членів...
     Думаю громаді треба дружнесеньконько зібратися в той палац, на вказану дату, і навішавши троха люлєй цим «ділєгатам», відпустити їх з миром, попередньо доскональненько занотувавши їхні особисті дані.
А от самого очільника заколотників, пана Паніковського, чи як там його, думаю треба спецслужбам троха потримати за кокони, з метою усвідомлення ним ідеологічних помилок і отримання особистої згоди на всебічне пожиттєве співробітництво зі слідством.
За це можно дарувати йому від правосуддя не максимальний термін увязнення. Але думаю що із буцигарні він і сам квапитись не буде.
Є мабуть ще й інші способи протидії негідникам, пропонуйте! алеж з цим терміново треба щось робити!
 
              Власне ПРО РЕСПУБЛІКУ САЛО.
 
     Викладаю контент просто із вікіпедії:
«Repubblica Sociale Italiana або RSI — маріонеткова держава Нацистської Німеччини на чолі з «Дуче нації» і «міністром закордонних справ» Беніто Муссоліні і його Республіканською фашистською партією.
RSI мав офіційний суверенітет в північній Італії, але в значній мірі залежав від Вермахту. Держава була неофіційно відома як Республіка Сало (Repubblica di Salò), оскільки RSI Міністерство закордонних справ Муссоліні мало штаб-квартиру в Сало, невеликому місті на озері Ґарда. Італійська соціальна республіка стала другим і останнім втіленням фашистської італійської держави.»
     «У 1943 капітулювали останні італійські і німецькі війська у Північній Африці.
З огляду на неминуче вторгнення союзних військ в Італію, Німеччина почала розробляти плани щодо окупації і розширенню своєї військової присутності в Італії.
Після висадки союзників у Сицилії, і, незважаючи на жорсткий опір сил осі, на острові вперше з початку війни була скликана ВЕЛИКА ФАШИСТСЬКА РАДА.
Вона ухвалила закон про усунення Муссоліні від влади,після чого він був заарештований. Новий прем'єр-міністр П'єтро Бадольо і його уряд, хоча офіційно воював на боці гітлерівської осі, але перемовини і з урядами  союзницьких держав. 8 вересня він оголосив про припинення вогню між Італією і союзниками.
 
     У події швидко втрутилася Німеччина, яка окупувала північ Італії.
«Німеччина розпочала окупацію країни (операція «ВІСЬ») і почала пошук арештованого Муссоліні
Муссоліні був звільнений загоном Отто Скорцені і доставлений в зону окупації.
 
23 вересня 1943 годаМуссоліні оголосив, що переворот, спрямований проти нього, зазнав невдачі, і що його режим триває вже у вигляді республіки»
 
    .
      «Операція «Дуб»
(Тут доречно провести асиціативну паралель, уявивши як може називатися сьоднішній кремлівський план. Може «Йолка»? Або «Пень»...)
     12 вересня 1943 спецвійська на чолі з Отто Скорцені звільнили Муссоліні із ув'язнення в Ґран Сассо. Італійська охорона не чинила опору, незабаром Муссоліні німецьким літаком вилетів до Відня, де він зустрівся з Гітлером.
(мені особливо сподобався цей уривок)biggrin
 
     Після короткого відпочинку в рейху, Беніто Муссоліні відправився в північну Італію.
Столицею центрального уряду стало місто Сало.

Чи вже придумана Путлєром нова столиця?... Як думаєте?
 
     Нова держава була визнана кількома країнами: Німеччиною, Болгарією,Словаччиною, Угорщиною, Незалежною державою Хорватією, Румунією, Японією, Сіамом, Маньчжурією, Данією Іспанією.
Через місцеперебування уряду квазі-державу часто називають Республіка Сало.»
 
     В звʹязку тільки з цим коротюсеньким текстом мені на думку напрошується стільки паралелей, що очі розбігаються і вуха не хочуть вірити в те, що історія може в такій мірі розвивається по старій, випрацьованій Гітлєром кальці, і що путлєр, очевидно свідомо надихається саме фашистськими наробками. Алеж цю теорію підтверджено багатьма попередніми діями, мотиваціями і риторикою кремля. Так що не вірити очевидним для всього світу фактам просто немає вже ніякої змоги.
     Але посмакувати ці ізюминки, а також запропонувати можливі контрдії і варіації розвитку – цю делікатну справу я довіряю сьогодні Вам, шановний читачу.
І от скажіть мені тепер чи історія не повторюється як фарш?
© ЗЕЛЕНЯР [25.04.2014] | Просмотров: 3595

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/26

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook