пароль
помнить
uk [ru]

Виборам бути і бути?


Виборам бути і бути?
Кличко по дротах вже співає рекламу "Голосуйте за мого коріша Пєтю!". А в нашому гнилому парляменті з успіхом прокотили законопроект про забезпечення виборів в умовах часткового військового стану. Звісно, силами "Удару". А в купі з виборним - і законопроекти по боротьбі із корупцією. Одним ударом відправили в нокаут все, що Пєті не підходить.
Ось тут відео про Пєтю в Симферополі. Якщо переглядати це відео без звуку, то можна помітити, як Пєтя сканує свої фланги - чи не збирається хтось на Пєтю спокуситися.
 

 
Як на мене, то ця Пєтіна особливість - вскочити у вогнище щоб вихопити звідти коштовність (поки інші претенденти вагаються) є для Пєті дуже характерною. Та полишимо поки що нашого героя.
 
Якось так мимоволі складається враження, що і "Батьківщина" непомітно відвертається від свого невгамонного лідера, який не прикладає зусиль для піару чинної "своєї" влади. Можливо це враження є помилковим?
 
То ж в країні складається таке собі багатовладдя, за кількістю тих претендентів на посаду Президента, за якими хтось чи щось стоїть. Одна влада - "Батьківщина" (за нею стоїть сама "Батьківщина"), друга влада - ПС (за ним стоять його загони і дехто в чорному з грошима), третя влада - Порошенко (за ним стоять його і того, хто стоїть за Кличко, гроші, а також сам Кличко із своєю партією), четверта влада - Тимошенко (за нею стоїть її авторитет всередині країни і за її межами) .. А ще сидять в кущах пошматовані Регіони, а з тілівізора входить в електоральну свідомість загадковий республіканець Юра Луц.
 
В решті решт така Україна є справжньою.
 
Але вже повною вона постане у випадку перемоги нашого життєлюба Пєті. Як Янукович перевершив Кучму на попріщі боротьби із українцями, так Пєтя перевершить Ющенка в справі нищення Тимошенко. Ото буде справжня війна! Куди там зелені чіловєчкі ..
 
Так шо готуймося до української шекспірєзади!
 
Слава нації - Смерть ворогам!
 
© Карт [17.04.2014] | Просмотров: 1135

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/38

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить