для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про Чапая, Ось Зла, ГРУ, Очко і про Бабай-Агу.


Про Чапая, Ось Зла, ГРУ, Очко і про Бабай-Агу.

 

 

 

 

 

 

 
     Шановне товариство!
     Хочу розрадити вашу стурбованість з приводу останніх сепаратистських збурень і провокацій  в політичному житті України. По-перше, поки я оце пишу, то може стан справ поміняється, зважаючи на мою прозорливу попередню статтю:
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/21556/user_id/10184.phtml
 
     А по-друге:
Простий аналіз, за методою відомого москальського комдива Чапая легко приведе вашу сіру речовину головного мозку в стан прострації і навіть нірвани за допомогою звичайної мапи, кількох картошин, пельменів або сардельок.
 
     Ось зла…
 
     Якщо прослідити розростання «колорадської пухлини на на мапі України, то впадає в око прямолинійне проростання метастази сепаратизьму в незмінному напрямку вздовж осі автомобільної траси М 03,  з початком трафіку на пропускному пункті «Довжанський» і символічно ведучої через Харків аж до самого престольного Києва.
 

 
     Реінсценіровка заворушень, запропонована нам сьогодні москальськими заколотниками доволі красномовна:
- Міста Красний луч і Словʹянськ фактично стоять безпосередньо обабіч траси М 03 . Причому Словʹянськ в данному випадку являється пуповиною, равновіддаленою від великих обласних центрів: Донецька, Луганська і Харкова.
- Від траси М 03  до Харцизська відстань приблизно 80-90 км, а  до  Краматорська всього 20 – 30.
- Місто ж Красний лиман знаходиться по іншу сторону цього шляхопроводу (в Луганському напрямку, але в тій же Донецькій області) Там теж була спроба захоплення райвідділку міліції, хоча і невдала, мабуть тому, що тамтешні правоохоронці чомусь не здогадалися поздавались терористам після першого ж пострілу.
     Це героїчне місто знаходиться на віддстані  біля 20 км від все тієї ж траси Довжанський – Харків – Київ…
Тож шановні колеги, для проведення аналізу поточного стану знайдіть у гуглі мапу донецької Єпархії, і розгорніть її на весь екран монітора....
 
     Про Чапая…
 
Візьміть на кухні з-десяток невеликих варених, але нечищених картошин, пару солодких кримських цибулин, 300 грамів тонко нарізаного домашнього, присмоленого соломою сала , пляшку охолодженої перцової настоянки з льоду і починайте аналізувати ситуацію!
     Сучасні, пласкі монітори дозволяють вигнуть себе аж в горизонтальну площину так, щоб картопля з цибулею не котилися і не падали долу, а картопляне лушпиння, запобачливо неочищене надійно захистить моніторину від налипання рештків харчів на поле розгортання маневрів. Під пляшку і чарку бажано підкладати серветку.
Виставивши монітора за ватерпасом  розкладіть бульбу, яйця, ковбасу (якщо є), як зазначено на схемі:
 

 
     За правильної реінсценіровки пляцдарму відтворюваних подій вам з першого ж погляду стануть зрозумілими ключові моменти ворожого задуму і шляхи до перемоги над супостатом.
 
     Шматочки сала можна розкласти пунктиром по межі кацапського пустиря з нашими пашнями.
Не забувайте також про історичні Окраїни України, які Триста літ вже як тимчасово перебувають у поневоленому стані:
 

 
                      ***
 
     Про Бабай-Агу: (тут треба голосом закадрового диктора передачі «Машина Часу»)
  
- «БАБАЙ АГА  – «старый господин»(тюрк). Так во времена Орды называли приезжавших сборщиков дани, которыми служили обычно пожилые знатные ордынцы.
В фольклор попали от традиционного обычая пугать ими непослушных детей:
("Не балуйся, а не то БАБАЙ АГЕ вместо дани отдадим!").
Со временем видоизменилось до БАБА ЯГА и стало восприниматься по созвучию в образе злой старухи.»

 
     Бабай-Ага -  в сучасних українських реаліях зовсім не те, що нам з дитинства навʹязувалося кремлівською пропагандою. Насправді Бабай-Ага це обовʹязково поважна особа зазвичай похилого віку , яка користується авторитетом серед місцевого і навколишнього істеблішменту.
     Бабай-Ага це активна дієва особа, яка в залежності від обставин має вплив на своє оточення, пересічних громадян або наприклад вищі ешелони влади.
    Бабай-Агою можна вважати наприклад вітчизняного ненажерного, чи сусіднього агресивного правителя з невгамовними забаганками і зазіханнями на ваші ласі шматки і місце під сонцем....
 
     Про ГРУ...
 
     Всі випадки захоплення держбудівель зеленими чоловічками і великі людські збурення вчора відбувались саме в Донецькій області – вотчині барона Ахметова, а от на Луганщині відбувалися лишень локальне перекриття ділянки тієї ж самої траси в районі містечка Ровеньки, і тому цей випадок я навіть не став би визначати як подію на самій луганщині, а назвав би єкстериторіальним випадком повʹязаним з магістраллю… хоча ще нещодавно памʹятається в Луганську вирували неабияке протистояння.
     Зараз навпроти СБУ Луганська стоїть майже пацифістський мітінг, а самим управлінням турботливо опікуються люди в зеленому камуфляжі. Алеж взагалі накал емоцій помітно вщух, і йдуть перемовини…
     З цього короткого аналізу на мій погляд несподівано випливає висновок про пряму залежність активності сепаратистів від особистості місцевого, а не закордонного Бабай-аги, його особистих забаганок і політично-бізнесових розрахунків.
 
     Не думаю що плануючи дестабілізацію в східному регіоні Московія притримувалася б якихось адміністративних границь. Навпаки чисельно переважаючому агресору куди вигідніша велика розпорошеність, а зовсім не локалізація конфліктів. Це, думаю розуміють всі.
Чому ж тоді така відмінність в активності фактично одного ментально-монолітного регіону, умовно  поділеного на території?
     Думаю що причина саме в неузгодженості дій між нашими доморощеними олігархами і відмінністтю їх власних інтересів. Особливо якщо наприклад Єфрємка свої «питання» на Олімпі вже вирішив, а Ахметка ще не зторгувавсі.
Так чи являється ВИЗНАЧАЛЬНОЮ роль кремля у вчорашніх подіях?
Судячи з викладеного – ні, за виключенням загального нагнітання і всілякої підтримки.
 
     Мені здається що коли путлєр сів на шпагат, то він таки порвав собі гульфіка.
Не може він, в умовах тиску заходу, малою ціною підтримати сепаратистів, яких сам же випестив і скерував.
А велика ціна - ну занадто вже велика... Коли економічно-політична удавка заходу стала сильно муляти шию, то плани кремля дуже полиняли, і задумана всебічна підтримка стала самовбивчою для московії. Так путлєр втратив охоту виконуквти свою частину домовленості з сепаратистами. Місцева ж наша єліта підхопила бразди, і намагається тепер скерувати ситуацію кожен собі на користь.
   І тепер путлєр окремо планує свою ГРУ в зелених чоловічків, але місцеві князьки окремо граються ще й в своє власне ОЧКО.
І кому вони своє очко втулять, і навпаки, чиїм очком скористаються - поки що невідомо, бо в їх колоді Тузам тісно, та й на кону ставки аж надто чималі.
Дописуючи чую краєм вуха по ящику, що під Словʹянськом стоять в засаді гелікоптери, а над містом кружляє БТР...  Мабуть таки «Дєвочка созрєла?!!.»
     «Крига скресла, панове присяжні!!!!!!!!».
© ЗЕЛЕНЯР [13.04.2014] | Просмотров: 3905

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.7/36

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook