пароль
помнить
uk [ru]

Копняк кандидату!


Копняк кандидату!
Хтось іде за перемогою, але це реально три, максимум - три політика, хтось - заробити на членах комісій, хтось - зважити шанси на власний політичний проект та засвітитися перед спонсорами, хтось - сховатися за недоторканістю аби уникнути кримінальної відповідальності.
Не будемо розбирати хто за чим, але всі вони, намагаються сподобатись своєму виборцю. Пристойно одягаються, наймають стилістів, спічрайтерів та купу інших спеціалістів, які талдичать кандидату, як надійніше отримати серце и голос виборця. Тобто навіть якщо в буденному житті ти свиня, то під час виборів ти - янгол, бо інакше дадуть копняка тобі на виборах. Подивіться на Добкіна, який після висунення змінює не тільки риторику, але й стиль поведінки.
Здивував та обурив вчинок іншого "птєнца" регіонів.
Вчора в Миколаєві надавали стусанів Олєгу Царьову "вдячні миколаївці". Не буду оцінювати правильно чи ні. Бачив на відео, що його вдарили вперше, але обурило те, що він поліз у драку і якби не охорона і люди, які розбороняли сторони ми б стали свідками шокуючого відео - "кандидат дає стусанів виборцю".
Розумієте, це людина ще без влади. Ви можете уявити, що він робив би аби в нього був президентський посох?
Я вважаю, що такі дії кандидата на вищий пост у державі не повинні лишатися без уваги ЦВК, Верховної Ради, МВС, тому я пропоную усім громадянам України підтримати петицію "Про зняття кандидата в Президенти України з передвиборчих перегонів".
Маю надію, що вирішення цього питання реально зтверезить трохи наших бігунів за булавою та вони зрозуміють, що над ними найвищий закон - воля народу!
© Vitaliy Usenko [10.04.2014] | Просмотров: 2412

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить