для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"Дамбас" та "патрійолоп". Новітня історія.


Рік 2004-й. Вибори Президента. Пересічний "дамбас" чиргикає до Києва у загальному вагоні забацаного поїзда щоб відстояти "перемогу" ВФЯ у президентській гонці. За це він отримав шмат ковбаси та пляшку горілки. Їде з ентузіазмом (тут і горілка звичайно винна). По приїзді бачить що "патрійолопів"(котрі їхали за свої, але люди Люся каже, що за "американские" кошти) зібралося багатенько, з розчаруванням допиває горілку, разом з друзями відловлює якого-небудь придурка, котрий явно виглядає людиною іншої (не дамбаської) раси, б'є його, та під гучні вигуки з Майдану: "Донбас та Україна разом!" їде додому. Його душить образа на всіх разом - на "майдаунов", "бендеравцов", "Прыщатого и Косатую", й навіть на "дорогого Виктора Федоровича", котрий не зміг "дать бендеравцам в морду по-настоящему".
  
Ідуть роки правління "Прыщавого и Косатой" (щоправда з досить величенькою перервою на правління "дорогого ВФЯ", але кому те цікаво).... Рядовий "дамбас" сердиться, але п'є гірку та терпить: "Ну мы вам в 2010-м покажем!" Показали... Вибори на Сході пройшли під гаслом "Защитим выбор Донбасса!". "Патрійолопи" тим часом були зайняті іншою проблемою -"Всі вони однакові! Не наша війна! ". Політтехнологи допомогли: "Все люди хотят одного и того же - есть, пить, спать и срать!", "Точно! Хай буде як буде", - підтвердили "патрійолопи", й плюнули на вибори. Так Президентом став Янукович.
 
Правління Януковича хоча й заважало нормально "есть, пить, спать и срать" усім, але не витримали першими "патрійолопи" - вони вийшли протестувати.  Пересічний "дамбас" тоді теж трохи оживився: "Покавжи им, Виктор Федорыч, где раки зимуют!!!". Не показав ВФ - накивав п'ятами. "Вот проклятые бендеравцы!", - вирішив "дамбас", - "Им можно, а мне почему нельзя?!", - і вийшов за свої споконвічні цінності - "дружба с Россией, бей бендер!". Тут вже заволлала  інша сторона:"Кроль з Турчином - ви лайно, хіба вам важко дати по морді наймитам Росії?!"
 
  Зауважу, що для пересічного "дамбаса" всі мешканці Заходу України є "бендеравцами та патрійолопами", а от люди з Заходу вважають, що "дамбас" - це видуманий герой. Так і живемо "одной семьей". "Навеки вместе (чи разом)!!!!
© Пирк [07.04.2014] | Просмотров: 1986

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/45

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook