для старых юзеров
помнить
uk [ru]

І ще трохи про росіян.


І ще трохи про росіян.
Мушу розчарувати всіх тих, хто каже та ще досі свято вірить в те, що не всі росіяни в Росії шовіністи та не всі росіяни погані люди по відношенню до України.
Ті 70 % росіян, що обов'язково підтримують політику путіна у разі військового нападу на Україну для окупації України - Бог з ними і Бог їм суддя.
А от ті 29,9% росіян, що будуть нібити проти окупації, то вони лише проти військової окупації України, але вони за "братскую" окупацію ...
І лише отой 0,1% росіян закликають лишити в спокої Україну і дати можливість жити всім громадянам України так, як українці того бажають самі.
А оті 0,1 % це так мало, щоб мати привід для того, щоб сказати, що не всі росіяни в Росії шовінівти та не всі росіяни погані "братья".
 
Серед моїх знайомих та друзів є багато росіян. Багато колишніх військових, льотчиків, медиків, інженерів, фотографів, та багато багато інших розумних людей. Вони всі цікаві, вони можуть багато говорити про все що завгодно і ви можете добре і довго  спілкуватися з ними.
 
Але майже завжди настає той момент - коли "хтось в тиші лісу на гілку суху наступає і гілочка та голосно хрустить та ламається" - роіянин чомусь згадує теми помаранчевої революції, України, Голодомору, терору Героїв УПА, проевропейського вектору руху України ... і майже всі мої знайомі, як один, які ще мить тому були поміркованими людьми, раптом починають говорити словами Кадирова : “Грузия, Южная Осетия, Украина – все это будет длиться и длиться. Это какая-то тайная болезнь России. Почему мы должны постоянно страдать, если можем ликвидировать это раз и навсегда?”
 
Буває і так, хоча рідко, коли вони висловлюють свої думки пом'якше. Вони тоді згадують та говорять про "братство", союз слов'ян, про наші спільні корені та моменти історії..
Але завжди в їх виступах присутня та зарозумілість "старшого брату" - тому що землі Україні дала Росія ( а до цього хіба  українці були подібні до євреїв без країни), і газ, що росіяни продають українцям задешево, і що росіяни все дають українцям, та і в цілому, вся та Україна то Окраіна, хіба це не зрозуміло з назви? Україна - то найпівденніше провінція великої Росії. І мова українська така смішна!
 
І кожного разу коли я спілкуюся з росіянами, я боюся тої бомби імперіалізму  що є в середині кожного росіянина.
 
А цей такий милий знайомий росіянин, з якими ми так весело та неупередженно спілкуємось, несе в собі такого собі маленького імперіаліста, який візьме та "видасть" - , що Україна це непорозуміння якесь, а вас всіх, бєндєровцев, стріляти треба "без суда и следствия, как делали наши деды" !
Спілкування з росіянами, це  як прогулянка по лугу, де пасуться корови ... постійно боїшся вступити в лайно.
Іноді ловлю себе на думці, що дуже сильно хочу нерозуміти російської мови
© Олександр Башта [04.04.2014] | Просмотров: 5249
Метки: #Путін  #Медведєв 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook