пароль
помнить
uk [ru]

Наказ не підлягає виконанню!!!


Наказ не підлягає виконанню!!!
Випадково натрапив у Єдиному державному реєстрі судових рішень на «цікавий» шедевр - ухвалу Господарського суду Київської області http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/37906957, якою, фактично, визнано законними дії, що містять склад тяжкого злочину.
Ох…їв!!!
Нафтогаз, котрий не просто «скігліть», а й реально не має грошей для розрахунків з Газпромом, уклав угоду з Київоблгазом, якою простив останньому майже 3, 9 млн. грн.
І це при тому, що ця сума уже була присуджена Нафтогазу судовим рішенням та на його виконання було видано наказ.
Покопирсавшись у ЄДР, з’ясував, що таких «шедевральних» ухвал судів, прийнятих у справах за участю Нафтогазу та облгазів, які контролюються або належать"ах, какому уважаемому человеку", уже ПРИЙНЯТО немало; решта – на стадії розгляду.
Бл…, повбивав би, нах…
Коли ж він та "іже з ним" уже, нарешті, нажеруться?!
Запитання, звісно, риторичне.
Ніколи!!!
 
Це ж чиста стаття 364 Кримінального кодексу України «Зловживання владою або службовим становищем» - тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої  фізичної  або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало  істотної  шкоди  охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб.
© Адво Кат [03.04.2014] | Просмотров: 3413

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.2/33

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить