для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Слова на захист кандидатів


Слова на захист кандидатів
    ІМХО з двох частин.
    Перша і коротка. Частково присвячується нервовому Stranger'у, що, написавши кучу правильних імхо, заробивши тим самим миттєво статус заввідділенням, впав в істерику при слові «Юля». Чуйка, що ніколи мені не зраджувала, підказує, що ця «скороспілка» – хтось із старих дописувачів, страждаючих на синдром юлефобії. Може, й ні, допускаю толерантно. Знав одного із співзвучним ніком, чувачок зловживав англійською, «вчьоность» демонстрував, пропав десь нах. Юзер із шкіри вилазить, щоб зарекомендувати себе як толерастуючого спостерігача. Він вільно стелиться «мислією по древу» у темі «Майдан і майданівці», дозволяє собі повчальний тон, визнаючи перед тим, що не знає, що воно таке – Майдан, бо жодного дня там не був, не дихав повітрям свободи і братерства, не тягав на собі поранених, не виколупував з них кулі і уламки гранат, не задихався від газів і кіптяви шин, не сліп від чадного диму горілих барикад. Типовий диванний «барець-хвілосоп», які зараз розмножаються, як таргани. Правда, не закликає до «Януковича – на місце, де воно там було!», і то добре. Тіпа, не ворог. Посиланнячко ось:
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/21341/user_id/17409.phtml
    "Я никогда не ездил на броне небритым, не водил танк, не прыгал с парашютом, не командовал даже ротой и получил пожизненное отвращение ко всему армейскому после срочной в ГСВГ. Я не стоял на Майдане 18-20 февраля (не угадал, когда начнется), не ношу на деловые встречи камуфляж и АКС. Короче, «чайник». Социальный ноль. Балласт."
    Вопчім, да. Ну так і "обтєкай", колего, не нєрвнічай так.
    Stranger цей істерично верещить: давайте аргументи, а не емоції!!! "Багіня!..." і геп-геп головою об смайлик… …. . Дурачок припадочний… . Ще не знає салабон, з ким спілкується, ги-ги… .
    Таваріщь, ДД і Гуглю в помосчь! Аргументи «за Юлю» давали Добрий, ПілігрімК, Блік, купа інших із цифрами і фактами. Аргументів «проти Пороха» теж було достатньо. Кому нада, звертайтеся до Вудву: лінки і цитати – це її хобі, сильна сторона і частина сенсу перебування на ДД. Хрін збрешеш: відразу – бац!, і цитата дворічної давності, «архіви не горять!»! І «нечєм крить супостату». Ну, і, канєшна, вічні і перманентні «сомненія», що потребують аргументів: «а пєрєубєдіте мєня, а то почитаю ПілігрімКа чи Бліка і не захочу голосувати «за Юлю»… . От горе… . Знала б Юля, через кого голоси у Попасній втрачає… .
 
    Друга і лаконічна.
    Ми не просто вибираємо президента для комплекту до напівживої ВР… Ми вибираємо людину, яка за нашої підтримки зможе перевернути цю на диво живучу, падлючу, старо-совкову Систему влади, впорскнути в державу сперматозоїди незворотніх змін, нагнути казнокрадів, олігархів, започаткувати хоча б дух європейськості. Ми вибираємо людину рішучу, злу (у політичному сенсі слова), амбітну (щоб пам’ять добра в історії залишилась!), ту, яку купити було б нелегко (бо не бідна і не задіяна в корупційних схемах сьогодення), людину, що не стане стелитися перед печерними судами і вставати перед підоркуватими продажними кірєєвими.
     Уявіть на хвилину Порошенка на місці ЮВТ і перед кірєєвими. Чи будь-кого із «кандидатів», навіть Чемпіона з Боксу. Смішно, правда? Втім, Чемпіон вже злився, злив «партію» і своїх симпатиків, нокаутований не те, що до бою, а до гонгу на перший раунг… . Ринг – не політика, тут йому не там. Тут мізки потрібні і системна освіта, і хитрість, і знання персоналій, а не джеби з хуками, де все вирішує один вдалий удар або старуватий супротивник.
  
     Причина довжелезної черги в «президентське кандидатство» одна: кожен кандидат тягне у виборчі ділянки свого члена комісії і спостерігача, розмиває-розПорошує голоси, вопчім, все, як завжди – підготовка до максимальної фальсифікації голосування. Не хочеться навіть згадувати дрібну сволоту на кшталт Жопкіна, Вперди чи Дарта Вейдера – ригопедерастія,  клоунада і цирк, вибирати з них – себе не поважати. А хто цікавий (як Ярош чи Рабінович (а як же без рабіновічей!)) – то сумнівний і занадто «новий», щоб віддатися йому голосом.
    Зазначу, що мені подобається Ярош з його риторикою, харизмою, загадковістю… . Був би я жінкою – закохався б, певно. Але ж!.. Його правосектористи обнуляють рейтинг провідника до плінтуса – як тушки знижують рейтинг ЮВТ і «Батьківщини». Хер знає, як вони – і Юля, і Ярош, – набирають своїх членів, як їх контролюють, як карають за зраду… .
    Нє, панятно і йожику, автомата і я б не віддав, якби мав його, але, щоб бігати з ним вулицями, фазендами і офісами…. На місці Яроша я б провів дозований і швидкий «відстріл» «правосекторного бандитизму» – для очистки «внезапного» і яскравого, як мильна булька, спалаху ярошевого рейтингу. Хер його вже тепер зна, з чого це з ПС зробили «чегевару», але я б цей парадокс цінив і не втрачав. Втім, все колись стане пронизливо ясним, зрозумілим і логічно вкладеться в канву минувших подій.
    Тож усі спірки зі срачами і дискусіями крутяться, природньо, навколо ЮВТ і Порошенка.
 
    Юлефоби, затямте! Серед юльків дуже мало придурошних і припадошних, як Павлотекс чи пріснопам’ятний Колонело-Буль-Буль Огли. Просто ми чітко бачимо різницю між карним злочинцем і енергійним підприємцем. Ніхто із заюльків ніколи (ніколи!) не називав ЮВТ «богинею»: це термін, постійно вживаний юлефобами; скоріше за все, через їх латентні чи явні статеві проблеми, мазохістичні комплекси меншовартості. Заюльок прекрасно розуміє, що ЮВТ – всього лиш жінка, людина з усіма притаманними людині плюсами і мінусами, чиї мінуси почасти є продовженням плюсів, як то – непримиренність, гордість, незламність, послідовність. І водночас – здатність до пошуку компромісу, взаємовигідних домовленостей, бо вона – «государєв человек», людина, чиї інтереси завжди співпадають з інтересами держави.
    Однією з претензій, що висувається ЮВТ, є «ширка» – «При-БЮТ». Серйозна претензія, кудинах, особливо у каментах ювенільного фастівця… .
    Риб’ята, а згадайте, за яких умов виникла можливість (бля!, можливість, а не реалізація її!) того При-Бюту. За умов, коли Дрищ Скотопадлючий підписав купу меморандумів, коли Хряк, відчувши слабкість і продажність Дрища, разом з олігархами вклав мільярди у фундамент майбутньої перемоги над «помаранчевими», а разом з ним  – і над народом, зрозумів, що ось воно – Корито! За умов, коли заклалися скрижалі олігархії в Україні. За тих умов ЮВТ, як державний діяч, намагалася втримати крихку можливість вивести Україну на шлях цивілізаційного розвитку, який зараз називають євровектором. Ризикуючи симпатіями електорату, вона йшла на непопулярний крок – компроміс із набираючим сил олігархатом заради країни. Не маю сумніву, що вона б насадила Хряка і ригоанальну ОЗГ на здоровенний хер, і ми зараз жили б у іншій і кращій країні. Втім, та «ширка» – не факт. Можливо, ригоанальний фейк.
    Подивіться, хто має очі, хто зараз протистоїть (втім, як і раніше) Юлі. Хто радіє, не соромлячись, блядському зляганню «Удару» і Порошенка (одного із олігархів, основоположників Партії Рекетирів): Фірташ, Льовочкін! Нє хіло, еге ж? Є питання? А мо, аргументи є? Нє?
    Йдемо далі. «А Юлька хотіла разом з Путіним здати Росії всю Україну! Ну, може й не всю, а Крим точно…».
    Риб’ята, господь з вами! Хряк – це рукавичка на руці у ХутінПуя. Одного руху брів Главстєрьха було б достатньо, щоб Хряк не тільки випустив Юлю з тюрьми, а й в копчик її поцьомав перед сотнею телекамер ВВС. І, канєшна, зламавши при тому «акті» десяток дорогих ростовських авторучок.
    Далі.
    Цитата з ХутінПуя, що дебілкувато-активно наводиться фастівськими недоумками як доказ зрадливості ЮВТ: «Мне с ней комфортно работалось». Здец, канєшна, і «нєт сомнєній» – ЮВТ продає Україну! А як не продає, бо у тюрьмі, так готова була продать! А як не готова, то хотіла! А як не хотіла, то всеодно хотіла, просто сама не понімала, шо хотіла дуже, але ж могла, а значицця, вже продала!.. Бачте, нема вже Криму! Отакоє от! Апельсиново-наколотоє!
    Маячня? Безумовно. Бо відсторонення і практичне знищення Юлею Росукренерго позбавило мільярдних доходів не тільки ворога народу Фірташа і Дрища Скотопадлючого, а й боляче вдарило по ХутінПую. І все ж той би змирився з пропонованою (досягнутою у перемовинах) ціною на газ, якби не падлючість Дрищепадлючого. Комфортно працювалося з Юлею всім – від Тетчер і Меркель до японців з китайцями. Бо вона завжди знаходила обопільно вигідні, і вигідні у довгостроковій перспективі для України! – варіанти домовленостей. І впевнений, що якби у керма держави стояв не напівграмотний виродок і «отлічний семьянін» Хряк з вилизаною ригаліками і Полєжаєвою до брильянтного блиску дупою, ми жили б у іншій країні. З Кримом.
Так, з проблемами і шансами. Так, із труднощами і перспективами. Але з цілком певним вектором розвитку і зрозумілими для всіх правилами гри.
    Юля впорола кілька дурниць піарного характеру, зауважте!: не економічного, не політичного, а майже побутового. Як, наприклад, особиста зустріч Таміфлю. Або носіння черевичок на платформі.
    І що? Вона що: робот залізний? Термінатор на процесорі? Робокоп, Сільотка чи Мундян якийсь мужеподібний і немитий? Не симпатична жіночка, яка хоче краще виглядати всупереч невмолимому бігові часу? Як і всі… Таваріщі, ви що?..
    Покладемо подумки на одну шальку терезів юлині мінуси, а на іншу плюси і подивимося, що переважує? Плюси політика, державника чи слабкості звичайної жінки?
 
    Пару слів на користь Пороха. Є один великий аргумент на його користь: він вклав купу грошей у Майдан. Не знаю, стільки, і ніхто не знає, просто «всі кажуть», що вклав багато. Ну, і молодець. Він завжди вкладав, вступав-переходив-виступав, коли наступав «момент». У такий «момент» Сільотка різко і зненацька зйоб...лася у табір опозиціонерів, на бік народу, заходячись у пароксизмах патріотизму, казнокрад Азаров зодягав помаранчеве кашне, а Порошенко вкладав. А чому б і не вкласти, коли його Хряк злегка пресонув незадовго до Майдану? Вклав, щоб накласти.
Маладець, що сказать… . Поверне, не сумнівайтесь. Йому самому голова обертом від внєзапних перспектив.
 
Вопчім, подивимося. Аби не війна.
 
ukr
© PiligrimK [02.04.2014] | Просмотров: 5391

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.0/87

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook