для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Хто там?


Хто там?
Спробую покопирсатися в купі версій, які гуляли просторами Інтернету, щодо можливих причин дій В.В. Путіна (Росія), незалежно від їх валідності (чи, відповідно, інвалідності).
 
1. Намагання повернути в казну країни гроші, потрачені на приготування і проведення Сочинської олімпіади, шляхом усування одного з найближчих конкурентів (тобто, зрив курортного сезону в  Криму).  (Міркування було широко розповсюджене на початку військової операції.)
 
2. Захоплення родовищ вуглеводнів, які знаходяться в прибережних водах Криму. (Ще коли були «газові війни», то ходили слухи, що трубу перекривають, бо у Росії не вистачає продукту.)
 
3. Місія збирання «землі Руської». Тоді гаплик усій Україні, тому що вона і є та сама земля. Військове угрупування вже стоїть біля кордону і лише збільшується. Дороги до України будувалися декілька років – не порівняти з нашого боку кордону (по словах знайомого). Згідно розповіді того ж таки знайомого, чим далі він просувався вглиб Росії, тим дороги ставали гірші (згадайте листа з Вологодщини – самі пишуть). Говорять, що перед війною з Грузією, також добре вклалися в дороги. А «назад дороги нет» - «народ не поймёт».
 
4. Простіше було б коли Путін просто забрав «своє» - те, що йому пообіцяв та не встиг віддати Янукович,.
 
5. Янукович так яскраво розповідав (мабуть і показував) про свої маєтки в Криму, що ВВП і самому закортіло. А з ним і його оточенню + міністри, депутати … Як говориться:«Было ваше – стало наше».
 
6. Путін мало відрізняється від Януковича. (Тоді, туди йому й дорога)
 
7. Зараз трохи складніше. Висказувалося припущення, що російська розвідка дізналася про нагальний план Китаю, під приводом захисту своїх громадян, захопити частину території Росії. Тому, Путін вирішив грати на випередження. (Вирішили, що після широкого міжнародного резонансу, Китай не піде на подібний крок)
 
8. Гірше (для України), коли Китай має плани не на землю Сибіру, а на освоєння кримських степів (мовби, була домовленість з Януковичем, а потім китайці підтвердили свою зацікавленість уже при теперішній владі в Криму). Тобто, спиною у Путіна, крім країн ТС, є і інші союзники, які, поки що,  ще не легалізувалися (як пишуть, той же Китай, Бразилія, Венесуела, можливо, Індія чи якісь вороги ворогів Росії). Це додає агресору впевненості в діях.
 
9. Вважаючи себе одним із наймогутніших людей на Землі, ВВП нічого не зміг зробити зі своєю законною дружиною, яка таки наважилася піти від нього (схожа колізія, як розповідають, була і у Сталіна, який, будучи «батьком народів», часто, нічого не міг вдіяти вдома з Алілуєвою). А тепер ще й Україна! (Привіт «дедушке» Фрейду!)
 
10. Російські вчені дізналися (від британських, звичайно), що планету чекає страшна природна катастрофа. Метеорит. Комета. Вулкан. Цунамі. (Потрібне підкреслити.) Врятуватися можна буде лише Криму.
 
Останнім часом дуже популярною стала т.н. «теорія хаосу» (зняли навіть парочку повнометражних фільмів, а вже серіалів про шахраїв, хоч греблю гати). Так там, клієнт дізнається, що його обдурили лише в останній момент.
 
Ми, звичайно, можемо лестити собі і корчити розумників, але, в певний час, нас в черговий раз зроблять дурнями.
© Alexander Kulik [27.03.2014] | Просмотров: 1450
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.2/13

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook