пароль
помнить
uk [ru]

Українська демократія


Українська демократія

"Сашка вбили .. Менти схопили і вбили .. Сашка Білого .. "
Гомін з невизначених ставлень котить інетом ..
 
Я й сам не знаю, як мені до цього ставитись ..
 
По-перше, я не маю достовірного подання події .. Олесь Доній виклав один сюжет, якийсь свідок надав інший сценарій .. Є версія МВС, існують домисли наближених до події людей ..
По-друге, як би там не було, а я не жив з ним поруч .. Всі ж перекази завжди викривляють факти (як і фото спотворює образ) .. Тобто, хто такий Сашко Білий я цілком не знаю ..
По-третє, я не знаю чим є сьогоднішня МВС, які існують в ній угрупування, за якими принципами МВС здійснює свою діяльність, якими, в решті решт, були безпосередні мотивації тих, хто планував нейтралізацію таких фігур, як Сашко Білий.
 
При пошуку сенсів слід мати на увазі, що всі події стають зрозумілими лише у контексті становлення нової України .. Всі події, що складають цей контекст, можна зрозуміти лише одночасно-разом.
 
Звичайно, що і контекст треба знати детально .. Ну, там .. Кличко пішов на Турчинова .. Когось заарештовують, когось не чіпають .. Схід, Південь .. Правий сектор .. До речі, Дмитро Ярош (було таке) вказував на Кличка як на союзника .. Чого в цьому союзі більше - ментальної спорідненості, дружби проти когось? Чи може у них спільний спонсор? Захист країни, президентська кампанія ..
 
Який гомін подій! Який простір для складання смислів! Які можливості для маніпулювань свідомістю! Рятує нас лише швидкість .. Велика швидкість .. Спеціалісти не встигають - тільки починають складати мантри і розвішувати їх по цвяшках свідомості, як вітер подій все зносить .. І ми знову і перманентно нічого не розуміємо.
 
Та що ж це таке! Хіба я дарма стільки понаписував і стількі ж поначитував, щоб тепер бідкатись у повному нерозумінні! Все ж таки щось таке я ж розумію ж! То ж зараз спробую швидкоруч наклавити, щоб вже спокійно продовжувати звичну роботу.
 

Отже, почнемо з Революції ..
 
Постулат №1. Не буває суспільних рухів "за принципи" чи "за ідеї", чи "за стандарти", чи "за Юлю" .. Суспільні рухи бувають лише за відстоювання/просування інтересів класів/груп/спільнот суспільства і за задоволення запитів суспільства в цілому.  
 
Так, ну і що нам дає цей постулат? Чи починаємо ми розуміти хто і за що ліквідував СБ? Ну, так щоб зразу протягти мотивації між усіма зацікавленими і виконавцями і щоб все побачити? .. Ну, а якщо ви, скажімо, розтинаєте черево і отримуєте перед очима картину маслом, то чи це додає вам розуміння того, як і чому тут все відбувається? Мені - ні. А постулат мені допомагає .. Принаймні, я можу шукати відповіді вже на два конкретні запитання: (1) які такі інтереси (яких таких класів) потребували усунення СБ? і (2) який такий запит суспільства потребував того ж самого?
 
Або - з яких таких інтересів чи запитів кудись поділися "Демократичний альянс", "Автомайдан" і решта громадянських спільнот, а натомість ПС став патрією?
 
Так, так, панове .. Інтерес чи запит є непереборною силою, яка заряджає на дію безнадійно невмотивованих людей. Ці люди починають зранку і до вечора досягати якоїсь певної мети, аби задовольнити в собі відчуття запиту чи інтересу. Вони не зважають на витрати і загрози, на шкоду здоров'ю і можливістю втратити життя і настирно продовжують пхати "свій" інтерес чи задовольняти запит суспільства /нації/народу ..
 
І при тому стикаються з іншими інтересами і з їхніми носіями .. І виникають конфлікти і боротьба. І в тому більшість імяреків знаходить сенс існування ..
 
А тепер, шановне дурдомне панянство і панство, я змушений вас залишити, бо життя кличе до праці .. Ну, Бог дасть, то продовжу .. А поки спробуйте на запропанованій почві влаштувати колективний срач ..
 

 

 

 
© Карт [26.03.2014] | Просмотров: 1494

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить