пароль
помнить
uk [ru]

Roxolanka Lviv'yanka


Roxolanka Lviv'yanka
Приймайте й мене, я, бл*ть, точно пацієнт...
 
Останні 10 років читаю Дурдом...з Оранжевої Революції...але сьогодні вперше "прорвало"...
 
Я--Американка...Причому не просто Американка з якогось там анклаву "наших", а сама що не на є "мрія Америки"--живу в одному з найодиознійших районів -"Orange County".  
 
Останні 10 років читаю Дурдом...з Оранжевої Революції...але сьогодні вперше "прорвало"...
 
Народившись в Совку, я опинилась в хвилі тих ємігрантів, за кого вибір зробили батьки.   Звичайно, я слідкувала за подіями та приміряла їх на себе в контексті "а якби я була там..."  Далі цього справи, як правило, не йшли.  В 2004, я вперше відчула, що мене все це настільки задіває, що я готова щось робити.  Подала заявку на спостерігача, але спізнилася--занадто багато було бажаючих.  Думала, все буде добре.  Чекала.  Потім, розчарувавшись, "відійшла".  Сказала--наступна революція буде кривавою...
 
На жаль, я була права.
 
І тепер я готова дійсно діяти.  Але-ЩО РОБИТИ?  Я тут не одна така, по самі помідори асимільована, нас дуже багато, і ми знаємо систему.  Ми готові щось робити, але "спасеніє утопающих дело рук саміх утопающих..."  Що Ви хочете?  Чого домагаєтесь?  Що нам вимагати?  Санкцій?  Тих, що Україна сама не вводить?  Воєнної допомоги в діях які Україна сама не приймає?  Зрозумійте наш електорат також, якого милого ми маємо присилати армію якщо сама Україна своїх не шле?
 
Зрозумійте, Америка не хоче воювати.  В наших новинах не роблять наголос на ніякі Будапештські меморандуми. Про це НІ СЛОВА!!!!  Поки Україна не скаже ПРЯМИМ ТЕКСТОМ " Ви зобов'язані, то....", НІЧОГО НЕ БУДЕ!!!  Я не просто так говорю--я останні 2 місяці дивілася на людей, які ні сном ні духом не знають про зобов'язання.  Деякі з них не останні в армії!!!!  
 
Вашим Гарантам потрібен прямий "мессідж".  Якщо Україна зараз прямим текстом заявить "Або Крим назад, або Бімба", то Америка зашевелиться (по електорату суджу).  
 
Кароче, нарахунок санкцій я все сказала--поки Україна не прийме, Америка не буде особливо збуджуватись.
 
А тепер до нас.  До Українців що чекають сигналу.  МИ--Готові!!!  Але...на шароварщину тіпа "ось ми тут в вишиванках" в нас, асимильованих Американців, часу нема (Хата, блін, робота в інтернет-компанії, двое малих, та party з сусідами щонеділі).
Такщо будь ласка, дайте нам знати, чого саме Ви хочете.
 
Якщо ми потрібні, дайте нам знати, для чого. Я готова вести роботу.  Я і тисячі Укро-американців готові нести "мессідж" в масси, але, блін, визначтесь з цим мессіджем вже, бо для англомовних АБСОЛЮТНО НЕ ЯСНО ЧОГО ВИ ХОЧЕТЕ?!  Крим-Ваш? Росія-агрессор?  Україна-в стані війни?  
 
Визначтесь, блін...дайте нам (і світу)  допомогти...
© Oksana Pashko [22.03.2014] | Просмотров: 3367

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/56

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить