для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Чи потрібна нам інформаційна люстрація?


Чи потрібна нам інформаційна люстрація?
Ми з сумом визнаємо, що програємо інформаційну війну агресорам. Думаємо-гадаємо, як нам бути. Самоорганізовуємося, стаємо інформаційними воїнами, коли це потрібно. Пишемо натхненні тексти, розбиваємо міфи, які продукує путлер. І знову визнаємо, що програємо кремлівським оркам. То ж у чому проблема? Як ми воюємо? Якою зброєю?..
 
Сьогодні вчергове побачив на головному банері Української Правди рекламу партії регіонів. Там йдуть заклики про відновлення репутації регіоналів та ставиться діагноз новій владі.

 
З огляду на те, що завдяки Майдану і війні значно зросли рейтинг УП і кількість відвідувачів, можна лише здогадатися, яка кількість людей почула голос з пекла. Цілком природно, що певен відсоток симпатій злочинці при владі завоювали завдяки Українській Правді. Я не хочу коментувати, скільки бабла скосили на цій рекламі зла. Лише прошу звернути увагу, що це і є стратегія програшу – гра у піддавки.
 
Не бачу виправдання інформаційним комерсантам. Адже все, чого досяг Майдан і ті, хто загинув, вже, як бачимо, продається вроздріб і оптом на головних інформаційних площадках України.
 
Сьогодні, під час війни, очевидно, що будь-яка дезінформація або чорнуха, котра тиражується з високорейтингових площадок, зводить нанівець роботу сотен тисяч захисників вітчизни, які тримають оборону на різних фронтах. Поразка в інформаційній війні приведе до поразки в політиці, економіці і врешті-решт, до втрати території. Ціна програшу – втрата незалежності. Чи будемо при цьому думати, що реклама партії регіонів ніяк не позначиться на нашому майбутньому?
 
Тому, закликаю до інформаційної санації. Ми чистимо зуби, приймаємо душ, ми тримаємо тіло у чистоті, аби бути здоровими. Так само потрібно чистити інформаційних простір від вірусів, які провокують появу злоякісних пухлин на тілі України.
 
Якщо підтримуєш цю позицію, пошир цю публікацію. Коли нас збереться достатня кількість, у торговців злом відпаде бажання заробляти на чужій біді. А ті, хто вже нагрівся на трагедії, приберуть лайно зі своїх сторінок. Нехай це буде інформаційний майдан і мережева люстрація.
© Vitaly Manko [08.03.2014] | Просмотров: 4653

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/25

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook