пароль
помнить
uk [ru]

Чому так? Чому ми?


Чому так? Чому ми?
До речі а скільки залишилось у нас на складах тих же автоматів? Не на папері, а насправді? Може в цьому справа? Може їх не вистачає навіть на цю армію що є зараз? І взагалі чому Україну світові держави змушували роззброюватися? Ми держава-агресор, ми комусь загрожували? Ось як нас сприймають у світі? Як недорозуміння? Лохів?
 
Значить якщо почнеться війна то наші будуть як на майдані з палками і щитами йти на автомати? І що після цього треба зробити з людьми які роззброювали Україну? А їх всі знають: Леонід Кравчук,Леонід Кучма,Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Володимир Литвин, Юрій Костенко. Далі сотні депутатів які голосували за злочинні закони по знищенню армії. Далі генерали, які розпродували зброю направо і наліво у всі країни світу, далі бізнесмени, і звичайні прапорщики які крали у дрібному масштабі.
 
Воно, звісно, хтось скаже, дурниця, у нас гуманізм, можна робити що завгодно, але які наслідки це викликало і ще викличе? Наприклад буде війна, і загинуть десятки тисяч якщо не сотні тисяч погано озброєних українців та неозброєного народу. А все могло би бути інакше, могли би вилетіти стратегічні бомбардувальники які порізали рішенням Верховної Ради, щоб світ в обмін закривав очі на їхній грабунок країни, який тривав 23 роки і триває далі.
 
І війни взагалі могло би не бути. Тому саме ці люди що вище і сотні, тисячі інших будуть винні у загибелі тисяч наших громадян, та окупації України. До речі здається, що здача ядерної зброї навмисне робилася політиками на зразок Юрія Костенка, бо країна без ядерної зброї легша в керуванні, можна не паритися над ефективним управлінням і відповідно люди голосують за кого попало, адже не потрібно великої відповідальності за свої дії, приходять до влади всякі Рудьковські та Тігіпки
© Андрій Мронюк [08.03.2014] | Просмотров: 856

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.3/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить